sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• VanDaal
    Ezek szerint ez az egyetlen módja, hogy a fajunk saját stílusú tárgyain kívül más kinézetűeket is készíthessünk?
    Mert bosmerként játszva kb minden féle faji stíluselemből tucatjával van már, csak csontot nem találok, a többit meg ugye felhasználni nem tudom, szóval kicsit meg vagyok lőve :D
    Egyébként mennyire gyakoriak ezek a könyvek? Az normálisnak számít, hogy 9-es szintűként még nem találkoztam ilyennel?

A béta alatt felvetődött bennem még néhány nagyon noob kérdés, ezeket inkább spoilerba is teszem, hogy ne borzolja itt az idegeket, de örömmel venném, ha valaki válaszolna rájuk :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A városokban cserélődik-e az NPC kereskedők kínálata? Tehát ha egy konkrét valamit keresek, ami ott van a nála vásárolható tárgyak listáján, de momentán épp 0 darab található belőle nála, érdemes lesz-e később visszanézni hozzá, hátha több sikerrel járunk?

Hallottam, hogy van valami personal bank, ahol tárolhatjuk a cuccainkat, és nem az inventoryból foglalják a helyet. Ez micsoda is pontosan, és hogyan/honnan érhető el?

Quest rewardként mindenki ugyanazokat a tárgyakat kapja ugyanazon küldetés elvégzéséért, vagy mindenki az adott karakterhez illő tárgyat, esetleg totál véletlenszerű az egész?

Előre is köszönöm!