Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #8424 Amikor kezdtek változtatni, meg átalakítani a játékot, amit itt is nyomon lehetett követni, abból nekem az jött le jobban a solo tes játékosok felé fordulnak. Még nem bíznak abban hogy elég mmo játékos választjka a formát, pláne a gamebansheen is téma volt, sokan berágtak főleg északi népek a p2p miatt. Én is kíváncsi leszek végül mennyi lesz az előfizető.
De ha valamibe ennyi munkát fektettek mint ebbe, szerintem az jogos ha fizetős függetlenül tetszik vagy nem tetszik. De ezt nagyon sokan nem így gondolják. Persze az is kérdés azok akik mindig solo játékosok voltak mit fognak szólni egy havi fizetős konstrukcióra? Ez ennek az évnek a közepére már látszani fog.
Egy mmo sosincs befejezve ahogy telik az év és látják mire van igény aszerint fognak lépni. Ez az a cég 100%-g aki a mérhető igény alapján alapján lép mindig.