24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    Akkor lehet benevezek én is egy verzióra a gmg-n, végülis 3000 ft-tal olcsóbb mint ahol eddig néztem így.
  • Terawatt
    Cyrodiil-t Ebonheartosként hogy lehet a leggyorsabban megközelíteni? Meglettem lvl 10 és rohannék megnézni. :)
  • darth devil
    Fogalmam sincs. Szerintem nem.
  • j0nNyKa
    igen és elhasználta előled!
    szóval nem, nem azok. idővel járnak le.
  • MaRee
    Ezek a voucherek egyszer használatosak?
  • MaRee
    Bárki lehet tank, aki úgy érzi, hogy tud tankolni. Clothos staffos sorci is, a más kérdés, hogy mennyire eredményesen :D
  • darth devil
    Kösz a kódot. :D
    Items bought
    The Elder Scrolls® Online - PC $45.00
    Payment type: AdyenCard
    Savings: -$14.99
    Total $45.00
  • nomiss
    nektek is olyan emberekt rak be tanknak healnek instaba kik nem azok ? pl tank staffos sorci ? ez bug vagy retrdok a palyerek jewlentkezésnél ?
  • yesname #8183
    Lehet. Az tuti az illetőtől itt csak menőzést látunk, segítséget nem. :D
  • Fpocok
    Nem lehet, hogy ez egy JEL? :D
  • yesname #8181
    De csesszék meg minden egyezik és mégsem fogadja el a fizetést.
  • Whysper
    Angol Pay Pal cím is jó hozzá?
  • Munkie
    köszi Warcat! már csak egy proxyzós leírás kell. nálam 70 fontért mutatja a GMG. és én is bankkártyával fizetnék (a váltás miatt előfordulhat némi eltérés)
  • yesname #8178
    Segíteni is tudsz?
  • warcat
    Gondolom bankkártyával fizet valahogyan,Péj Pálnál egyeznie kell emailtől kezdve minden hülyeségnek,amúgy aki onnan venné, -25%os voucher
    YOGCST-BESTYT-EVERRR
  • MaRee
  • Munkie
    Engem lekenyereztél! :D Én is kérnék szépen egy gyors leírást, hogy sikerült megoldanod. És merre találtál kódot. Hálám majd Tamrielen üldözni fog :P
  • warcat
    Szórod itt a pénzt,ha ez GMG,van -25%os voucher is.
  • Susarc

Items bought

The Elder ScrollsŸ Online: Imperial Edition - PC $64.00
    Payment type: PayPal
    Savings: -$15.99
    Total $64.00
    All prices are inclusive of applicable taxes and fees
  • yusukee
    PvP rész nem megy? Mintha valaki írta volna, hogy megy.
  • Munkie
    @Susarc : gondolom a standard pre-order 15k?!
  • yesname #8170
    Na akkor please áruld el GMG-n hogy lehet proxyval, mert nekem mindig visszadobja a fizetést. Privát is jöhet.
  • Munkie
    Amióta kilőtték nuuvem-et, imperialt nem találtam 15 környékén (16 alatt)... sajnos. Pedig adná.
  • Fpocok
    Az elvileg nem imperiálos.
  • Susarc
    az GMG:P proxyval:) 15000
  • Munkie
    Valaki vett már onnan? Mert a legjobb ár amit én is eddig találtam... csak érdekelne, hogy biztosan jár hozzá minden (standar előrendeléshez) járó extra
  • yesname #8165
    Az Imperial? Linket. :)
  • Whysper
    Sajna külföldön vagyok így nekem átutalás stb.. nem éri meg Ft-ban!
  • Susarc
    mit szenvedtek mikor ott van iceakos-nál 10500 ft-ért?
  • yesname #8162
    Már csak az a kérdésem valaki tud-e trükköt, hogy a 25% kuponnal dollárban meg tudjam venni? GMG-n próbáltam proxyról és USA adatokkal, de nagyon trükkös controlljuk lehet, mert nem megy át semmi. :)
  • Whysper
    itt 39,99sok játékot vettem tőlük.
  • ricsaj
    Akkor viszont elnezest kerek, csak azt pont szarul latom, meet valamiert 10 bol 9szer bugosan jelenik meg a banner a telom bongeszojeben
  • Munkie
    Én Ebonheart oldalon leszek, de amit ki lehetett végezni BETA-ban, már 80%-ban kivégeztem... kicsit meggondolatlan voltam... :D DE ezeken az alap kicsit zötyögősebb szinteken legalább gyorsan végigpörgök :)
  • xalyy
    Nekem is nagyon tetszik már a harmadik városba vagyok, persze még rengeteg dolog hiányzik belőle de, amire teljes játék lesz arra már szerintem senki se fogja azt mondani, hogy ez nem éri meg a pénzét. A tagság az azért túlzás remélem kiveszik majd azt.
  • PiszkosFred
    Minden fent van a bannerban. ESO háttértörténet részletesen "nálunk", a teljes The Elder Scrolls történelem, a világ megszülétésétől a Skyrim DLC történetéig pedig a "Tamrieli Történelmi Tudástár" link alatt. Az a cikk, a valaha készült legrészletesebb és legprofibb TES írás magyarul. Ennél többet ember nincs, aki tudna ajánlani vagy mondani :)
  • PiszkosFred
    Ezért kínlódok én is már megint az Ebonheart területen, mert élesben Aldmeriban akarok, de abból nem akarok látni egy másodpercet sem előre, majd akkor ott, március végén. Memóriám mint az aranyhalé, így mire azon végigérek, el is felejtem az Ebonheartot és új lesz megint minden :)
  • ricsaj
    Engem igen, de elotte orulnek ha talalnek valami hatter tortenetet a dologhoz. Tudom valaki mondta h fent van az oldalon meg magyarul is van de engem speciel egy ilyen overall dolog erdekelne.
    igaz jatszodtam obliviont is meg skyrimet is es igy azert van mar valami fogalmam, de azert Ott is voltak dolgok amiket ugy ismertet, hogy valami alapot tudnod kene Ami viszont nekem kimaradt
  • Zehman
    Szintén vétel,teljesen jó a játék,remélhetőleg sok olyan dolog hiányzik a bétából ami megjelenéskor már bekerül:)
  • yesname #8153
    Szerintem itt a rinyálók 90%-a az első tutorial sziget alapján rinyál. Valóban tovább kell menni a következőre és ott csinálni a questeket, belemélyedni a világba. Utána kezd kitárulni, megnyílni.
    Általában a questek sem tucat MMO típusúak. Nagyon jól dolgoztak a designerek a tájak és belső terek tekintetében, mint a lairek és instanceok.
    El is döntöttem, hogy nem bétázom tovább, engem meggyőzött. Majd élesben fektetek több időt már bele. Meg is veszem az imperialt.
  • j0nNyKa
    persze sorry :)
    külön jó volt egyébként olvasni nem mocskolódó meg rinyáló véleményt