sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #8410
    Abban igazad van, hogy a közösségi érzést valahogy nem tudják elkapni a mostani MMOk. Többek között ezért van, hogy általában csak egy questre, egy dungeonre teamelnek össze az emberek, aztán hellocsá és soha nem látod őket újra.

Persze az is igaz, hogy sokszor komplett guildek kezdenek egy játékot és ők mér ismerik egymást és éppen ezért együtt tolják ezeket. Nekem anno amikor kezdtem mmozni pont az tetszett a legjobban, hogy lehetett emberkékkel ismerkedni, iszonyú jókat nevetni meg dumálni. Mostanában ez csak inkább egy rövid tájékoztató, hogy ki mit csináljon aztán kuss.

Ilyen közösségi tereket bele lehetne ezekbe is tenni. Ha már amúgy is vannak bárdok a tes világában, lehetne akkor itt is combat fatigue mint anno swgben és mehetne mindenki kocsmázni egy picit vagy campelni. De ez itt nem így van és így kell megszokni. Én is sajnálom, de attól mlég lehet jó a dolog.

A hétvégén sikerült pár emberrel összeteamelni és hosszabb-rövidebb ideig együtt haladni, dumálgatni, szóval lehet TESOban ez is jobban fog működni. Én bízom benne.

Gazdaság. Igen, ez is egy nagy pont, de én még nem írnám le. Nem nagyon láttam, hogy működik ez a guildben eladok dolog, szóval nem véleményezném egyelőre. Majd meglátjuk. Valszeg az a része a játéknak változik majd.