sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Ubi™
    Előre bocsájtom én nem vagyok TES rajongó, nem is nagyon játszottam velük, csak belenéztem, de annyi, nem fogott meg. Viszont már 10 éve MMO-zok, elég sokkal játszottam több évet is. Engem mindig maga a világ érdekelt, annak felfedezése. SWG óta keresem azt a játékot, amibe bele tudom élni magam, szórakoztat a játék, repül az idő benne. Tudom, hogy az SWG egy sandbox játék volt (R.I.P.), ez meg nem, de mégis érzem, hogy benne élek, a részese vagyok ami benne történik, van "súlya" a választásaimnak. A grafika szerintem nagyon szép, ilyen fény-árnyék effekteket a Riftben láttam utóljára, ott is nagyon szép volt, főleg a riftek körül. Örülök, hogy van napszak váltás, időjárás is gyakran változik. A kezdő területek még annyira nem fogtak meg (egy Redgard Templart indítottam), bár már ott is kezdtem felfedezni a területeket, így akadtam bele több questbe is, ami nem a főszál része, ezért nem is nagyon éreztem, hogy meg vagyok vezetve. Persze mivel ez themeparkos, vannak korlátok. De tök jó volt, hogy nem kell 30 disznót leölni, amből minden harmadik dobja a farkát, amit aztán le kell adni. Ahogy haladtam előre és átmentem Daggerfallba, kezdett kitárulni még jobban, elkezdtem craftolni (kovácsolás) is, ami elsőre megtetszett, mert nem kell hozzá sokat grindelni nyersanyagot, egyszerű, de mégis változatosan páncélokat és fegyvereket lehet készíteni. A fejlődés és ahogy a skilleket lehet fejleszteni, az is nagyon tetszik, az meg hogy nem vagy megkötve, hogy mivel, milyen módon harcolj még nagyobb szabadságot enged meg. Néha kicsit nehéznek éreztem egy-egy hosszabb küldetés sorozatot, párszor elhaláloztam mire leöltem egy quest végi "főgonoszt", de ez lehet az én bénaságom volt. Az biztos, hogy ez nem az a "behúzom azt a 3 pakkot aztán AOE" tipusú játék. Sajnos csak lvl 9-ig jutottam el, mert nem volt több időm, de engem beszippantott. Akik fikázzák a játékot, azok egy wow klón vagy skyrimot akartak. Ez szerintem, ha a quest bugok és a hosszú töltési idők a élesben nem lesznek, egy hosszútávú kalandot fog nyújtani számomra.