24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• yesname #8151
    TES akart lenni, de tudod Te. :)
  • empie
    Köszönöm
  • Fpocok
    100%
  • sayiid
    mért ne lenne? :) Csak olyan játékoknál nincs ahol már a zárt béta alatt is megy a tranzakció rendszer. Lásd: hearthstone,Path of Exile, stb.
  • empie
    Karakter wipe lesz?
  • sayiid
    Én igazából az end game content re lennék kíváncsi.
  • j0nNyKa
    TS vilgáát? mi az a TS?
  • MaRee
    RP érdekel itt valakit rajtam kívül? Ha úgy van, valami kis RP-s közösséget alkothatnánk majd.
  • csimposz
    Meddig lehet elővételben megvenni? Én is megveszem úgy döntöttem :) Sok időm nekem sem lesz játszani, de ez kell.
  • yesname #8142
    Most így level 8-nál és ahogy haladok előre egyre jobban teetszik. Ebből vétel lesz úgy érzem. :D Hozza a TS vilgáát és hangulatát. Tetszik az egész rendszere is (crafting, harc stb.) Nagyon jó, hogy nem tucat MMO!!! Végre. :) Ja és gyönyörű a design és grafika (tájak)!
  • MaRee
    Fasza, akkor meg is rendelem holnap.
  • DonnieBrasco
    Szevasz Fred, hát 11 év után (Morrowind) megint összefutunk? :)
    Én is belekukkantottam a bétában péntek este, sajnos most egy ideig nem fogok tudni, illetve a való élet (család, kisbaba) miatt amúgy sem lesz sok időm rá, hogy játsszak.... de a pénteki két óra alapján nagyon tipródom, hogy előrendeljem-e, mert eddig nagyon bejött...
  • Nephin
    Igen, ahol írják az explorer packot, az jó. A hivatalos oldalon annyi a különbség, hogy a simához is 5 nap jár.
  • MaRee
    Tehát akkor mondjuk ez jó?
  • Whysper
    Akkro vigyázzak instákban a healre mert rögtön célkeresztbe leszek? 8)
  • PiszkosFred
    Bármelyik verziónál, ha pre-order vagy pre-purchase. Akkor kapod az Explorer's Pack nevű DLC-t is hozzá, ami eltörli a kötöttségeket.

Az Imperial verzióhoz az Imperial mint faj tartozik.
  • MaRee
    Ez jó hír, köszönöm! A hivatalos oldalról kell előrendelni, vagy hogy van ez? Tudom, hogy elhangzott már valszeg ezerszer a kérdés, de nem vágom ezeket.
  • Nephin
    Mindegyiknél, csak elő kell rendelni.
  • MaRee
    Srácok, lame kérdés, melyik editionnél van a minden frakciónál mindegyik faj választható téma? Imperial?
  • Betonfal83
    Hali! Felvilágosítana vk posta ügyben?(nem kérek vicceket)Lvl-hez van kötve mert lóvét se tudok küldeni...
  • Susarc
    na az rohadtul van! bármit csináltam 60-70% ban engem ütöttek:) lehet csak a csapataim voltak szarok,nem tudom....,de nekem ez még újgyakorlatnak is kevés volt:P
  • Whysper
    Heal agro az van?
  • PiszkosFred
    Itt most a tank a két, három "kockás" mobokat meg a bossokat fogja, a többiről a dpsnek és a healernek kell gondoskodnia. Kaotikus, az tény, nem a megszokott "tankot üt minden mob" harcok vannak :) Aggron szerintem változtatnak még, mert azt én sem értem, hogy mi alapján és meddig.
  • Whysper
    Amúgy pont ezért nem a tankolos templarra mentem hanem kétkezes fegyverrel és a heallősre...mivel inkáb healelem azt akire ráugrik mert ez így elég érdekes! 8) Főleg azt néztem a kétkezesnél cleave még abrsobot is add szóval inkább healelek! 8) egy másodperc alatt eltolom a self healet és még manat is tölt a másik meg még staminat is szóval majd nagy szinten lesz érdekes ,hogy a heal mennyire tud menteni és mennyire kell direct tank speces ember a bossokhoz
  • petecz
    Sőt, ez nem is side quest?!
  • MaRee
    Én DD-ztem és kb a háromnegyedénél kaptam is egy disconnectet, én is fungal grottoban voltam. A tankokat nem irigylem. Van aggró egyáltalán, vagy mi alapján választanak targetet a mobok?
  • Munkie
    Nekem eddig mindegyik tetszett a kisebb insták közül (gondolom ezek a nyílt kis insták), már jó sok Dark Anchor eventen is voltam, számomra az említettek közül egyedül egy tűnt fel, az aggro... kis félig törött geares ranged íjjászként folyton lehúztam a mobokat.... mindenkiről... pedig a cuccaim fele törött volt már, smucig voltam költeni javításra, de így is engem csaptak-vágtak és nekem nagyon fájt... :D
  • Susarc
    designra okés,de amit leművelnek a mobok az vicc.....össze-vissza rohangálnak, mindenki csapkod szintén össze-vissza maga elé azt hali.....

az aggró pattog mint egy ping pong labda, szerencsére sok skill nem kell a healeléshez mivel van egy bazinagy AOE heal amit letszel, egy célkereső dot heal meg egy szintén aoe heal sugárban magad elé /resto staffal/

CC-ni lehetetlen mivel üsd-vágd az egész

nagyon,nagyon kezdetleges ez így
  • petecz
    Ami viszont rendkivül bosszantó számomra, hogy a megjelenés előtt ennyivel van olyan fontosabb side quest ami totál bugos, nem jelenik meg az npc (The Unveiling). Elég nehezen hiszem el, hogy az eddigi teszt hétvégék alatt ezt senki nem vette volna észre. Vagy esetleg az új buildbe sikerült bele rakni mint új bug, mert ahoz csak gratulálni tudok ezen a szinten...
  • puca007
    Nem tudom, én toltam egy Fungal Grottot (most hirtelen lehet rosszul írom a nevét), nekem speciel tetszett. bár a healer kommentje: "azt üssétek amit a tank" kicsit macerásabb, mint pl. wowban :D
  • MaRee
    Én voltam Stonefallsban, mi a baj vele?
  • Susarc
    Voltatok Instában??? most rohadék leszek, DE EZ MI A FRANC VOLT?!?!?!

ui: borzalmasan kotvány munka
  • MaRee
    Mindegyik.

Na igen, de ez engem pont nem csikol:D Később hátha lesz necromancy!
  • petecz
    Egyébként, sok kritikát olvastam itt is meg máshol is, hogy a melee játékmenet nem a legjobb. Tegnap kezdtem egy Dragonknightot és sokkal jobban élveztem a játékmenetet vele mint a templar-al. Nyilván ha az ember fps nézetbe skyrimhoz probálja hasonlitani, csalódni fog, de egy mmo-hoz viszonyitva szerintem teljesen korrekt, kellően dinamikus.
  • Munkie
    ja hát igen, abban az értelemben nincs... summolni viszont tudsz egy kis segítőt, ami ha jól tudom ahogy fejlődik úgy változik, hogy milyen formát is ölt.
  • Zehman
    Melyik kasztok tekinthetők a játékban dps kasztnak? :)
  • MaRee
    A daedric summoning ágon sajnos nem találtam nekromanciát, a cseten is azt mondják, hogy nincs. Kár, pedig jó lenne csontikkal járkálni :D
  • Munkie
    Tradelni úgy lehet, hogy nem vagytok partyban. Akkor megy.

Necromanta ág szerintem inkább a Daedric Summoning (Conjuration iskolának felel meg inkább)
  • MaRee
    Sehogy, bugos.
  • yesname #8112
    Hogy az istenbe lehet tradelni party memberrel???