sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Although
    Off kicsit. Tegnap egy órára beugrottam az aocba, egy régi barát épp t3-at nyomta, és mondta jópár ugrimókus betévedt. Össze-vissza ugrált a pillar kapcsolóin egy pillanatra sem tudott leállni. A barátom aki 5 hónap után volt ott először, és rögtön berakták a puzzle kapcsoló részbe, életében elöszőr, 10 másodperc alatt reagált arra mit kell csinálni, hogyan. Mert mindig ilyenekkel játszottunk. Az ugrimókus meg sose.

Az igazi gond az szerintem és ez független attól theme park vagy nem, ahogy ha jól tudom az EVehez is kell azért ész használat, azt látom nem lehet olyan játékot csinálni amit én is élvezek meg az ugrimókus is maradéktalanul. De ez csak egy példa az érthetőség véget. Ha érted mire gondolok. Szerintem ez főleg az ugrimókusoknak készül. Így is felfoghatod ha érted mire gondolok.