sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    Először én is feketepontot adtam a játék linearitására, de nem vagyok biztos benne, hogy későbbiekben kötelező lesz továbbvinni a main storyt az előrehaladás érdekében, sőt, biztos vagyok benne. Igazából az elején mindenki birka módjára tömegesen megy oda ahova küldi a játék, de később azért elég sok lehetőség van, hogy oda menj a térképen belül küldizni, ahova csak akarsz. Nyilván a zónák szintekre vannak osztva(legalábbis gondolom én), a kezdőterület lvl 15ig jó talán, utána lehet haladni a következőre. Ez kb minden mmo-ban így van, wowban sem mehettél átt Goldshire-ból STV-be questelni.

A térkép kicsi dolgot továbbra sem értem, te melyik zónában voltál? Mert 12-16 óra játék után azért bekellett járnod már valamelyik kezdőterületet. Abból hogy "kis szigetről mész másik kis szigetre" gondolom Aldmerit próbáltad, nos a Summerset Isles vagy akárhogyan is hívják az elf kezdőt tényleg nem olyan nagy, de hát ez egy sziget. De pl Ebonheart kezdője a Stonefalls akkora, hogy szerintem 15-20perc lenne csak keresztülfutni rajta.