sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• HyperMonkey
    Nem vagyok akkora TES fan mint Fred pl. Nekem a TES az a Skyrim és azt is max 3 hete tolom. Előtte azt sem tudtam mi az a Tamriel.
    Még nem voltam más területen, mert kasztokat teszteltem. De hogy grind? Persze van olyan hogy szerezz meg 6 macskafület, de nem sok. Ez a grindtől nagyon nagyon messze van.
    Jó a világ hangulata, a zene adja azt a pluszt hogy kirázhat a hideg (pozitív értelemben). Írták hogy lvl10-12 után nyílik ki a világ. Nekem jó úgy is ahogy a kezdő területen volt, nekem tetszik a komorsága, a dark stílusa. Ha más a GW2-t említed te is. Ott is csak az első karival érdekes, a szívecskék ugyanott vannak, agyfaszt kaptam a szupermárió jumping puzzle-től, nem tetszett az asura faj, nem tetszenek az eventek amikor 3 méteres nyalókákon kell ugrálni, nem tetszik hogy mész valahol és egy hatalmas ajándékcsomag van az úton rózsaszín szalaggal átkötve.

A TESO hangulata nekem nagyon bejött. És a legjobb, hogy nem tudom megmagyarázni miért. Egyszerűen úgy jó ahogy van, a hangulata, az épületek, minden.