Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
sayiid #8363 játszottam vele 12-16 órát. Nem mondasz újat. Nekem nem is ezzel van a bajom csak hogy az emberek képtelenek normálisan megfogalmazni amit meg kéne.
Nekem meg nem tudod megmagyarázni a tes érzést mert én nem játszottam egyik résszel sem. Valószínűleg ez az amiatt nem ejtett rabul a dolog. Gondolom nektek ez olyan mintha a kedvenc single playeres élményeteket végre megkapnátok online változatban is. Harc rendszere RaiderZ-es ez sem ért meglepetésként. Nyilván mindig is lesznek olyanok akiknek tetszeni fog. Nekem csak az volt fájó pont, hogy nem éreztem hogy ez online játék.
Az Economy-nak nyoma sincs. Szabadság érzet nincs. (megmondja a játék hova menj) nyilván akkor már teljesen megköveznének, hogyha azt mondanám hogy a térkép már már szürreálisan kicsi vagy a játék elsőre csalóka.