sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• HyperMonkey
    Na bétateszteltem. Teljesen szubjektív vélemény következik arról, ahogy én látom a játékot.
    Szerintem ez a stressz teszt a játékosok stressz tűrő képességét tesztelte leginkább, a login képernyő kényszerű bámulása már nagyon durva volt. Ha be kellett menni egy házba, ott is 20-30 perces töltés. Pedig nem olyan helyre akartam bemenni, ahol tömegek voltak, hanem én egyedül. Egy nord íjászt kezdtem, és azt kell mondanom hogy nagyon nem találták el ezt a kasztot. A lövések erőtlenek, a lövések animációi borzalmasak. És nem is láttam a talentek közt olyat ami tetszene ebben a kasztban. A küldetések nehézsége pocsékul van belőve, nem normális az, hogy lvl6-on adnak egy olyan küldit hogy kettesével jönnek a portálból a mobok. Szóval pár óra után biztos voltam benne hogy nem veszem meg. Aztán indítottam egy nord sorcerert. Tudom, nem a legalkalmasabb sorcerernek egy nord, de nem érdekel, nekem ez tetszik. Na itt már változott a leányzó fekvése, nagyon megtetszett a kaszt, a spellek nagyon jól néznek ki, nagyon élvezetes kaszt. Lassan elkezdett tetszeni a játék, és azon kaptam magam hogy hajnali fél három és nem akarom abbahagyni. A grafika inkább funkcionális mint szép, de teszi a dolgát. MMO-nál ez így oké, nem is szaggatott még ultra árnyékokkal sem.
    Szóval megértem a fanyalgókat, és akik szidják a játékot, mert az eleje elég gyenge. Nem volt az az első látásra szerelem mint a GW2 esetében. Mivel a TES szériából csak a Skyrimmel játszottam, Skyrim onine-t akartam látni, hát nem az lett. Ahogy haladtam, egyre jobban tetszett a játék, a summonerem, a grafika. Végül ma hajnalban úgy álltam fel előle, hogy de kurva messze van még április 4.
    Nálam a folyamat olyan lehetett mint sokaknál, a bukását jósilók pedig csak türelmetlenek voltak. Így alakult:
    Hát ez meg mi a szar – na jó adok neki még egy esélyt – hm nem is olyan rossz – hát ez nagyon nem rossz – ez kurva jó – instant buy

Szóval sokaknál nem marad kitartás és türelem, mert ez a játék lassan mutatja meg azt, hogy milyen fantasztikus az egész.