sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Bandras DaSilva #8268
    Most, hogy tolom már kb 2 napja szinte folyamatosan, azt hiszem itt az idő, hogy megosszak pár dolgot.

Először is, a legtöbb dologban amit a korábbi posztjaimban hoztam föl, nem feltétlen volt igazam. Maradjunk annyiban, hogy nem volt igazam.

Igaza volt Frednek és a többieknek, hogy olyan lvl 10 körültől lsz az igazi a játék. Onnantól viszont nagyon:)

Az elején megijedtem pár dologtól, de aztán minden a helyére került. Arról már nem is beszélve, hogy bár van TES múltam is meg MMO még inkább sikerült teljesen félrekezelnem pár dolgot. Azt vettem észre,m hogy rossz panelekben gondolkodom. Amikor erre rájöttem és változtattam a dolgon, egyrészt a játék is sokkal jobban pörgött másrészt meg én is egyre jobban élveztem.

Olvastam, hogy rossz kritikát kapott, de sztem a legtöbb emberke ugyanazt a hibát követte el mint én.

Időközben sikerült 3 teljesen más típusú karaktert felhúznom lvl 10-12 ig és sikerült 3 kezdőhelyet is megnéznem. Azt is hozzá kell tenni, hogy valamikor időközben megszépült a dolog. Korábban megjegyeztem, hogy nem túl szép a látvány...de ezt is vissza kell vonnom. Sok olyan területet láttam, hogy leesett az állam.

A questek továbbra is jók és örömmel láttam, hogy a kezdőhelyeken sem ugyanazok vannak. Hasonlítanak picit persze, de mindegyiknek meg is van a maga varázsa.

Az egyetlen baj ezzel csak az, hogy most már nagyon várom a megjelenést...és persze elő is rendeltem.

Azért nem lettem fanboy, mert van pár dolog ami továbbra is idegesít, de hátha javulnak még azok a dolgok a maradék időben.