24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #8031 behivtok valami SG-s guildbe? kéne menni instát /van healer "spec":P :)/
GORATRIX -
#8030 Azért ez a mount fejlesztés nem egy kapkodós sportág :)
-
sayiid #8029 Shadowplay el próbált már valaki videót felvenni a játékból? Én felvennék maximum csak akkor publikálnám amikor már lehet :P addig lenne idő editálni. Csak kérdés, hogy kompatibilis-e vele -
petecz #8028 Jéé, egy játék amibe a villámlás tényleg villámlás (yay). -
#8027 pvp megy most? -
#8026 kérdés hogy tudok átmeni másik földrészre mert 15 let a karim de küldi npc sehol -
#8025 Premier után jönnek.
Sőt, ha megnyomod a hívó gombot (H), és közben elindul a karaktered, felugrik rá menet közben, mint egy szittya magyar lovas :) -
Nephin #8024 Javítottak rajta? Mert korábban olyan volt, mint egy tégla. -
#8023 Nem tudjátok, csak mage és warrior guild van, vagy van valahol thief, stb is? -
Whysper #8022 Mondom ,de klassz ORc senki se lesz. Erre teli van orccal. tök jó látni! 8)) -
#8021 Nagyon jó a mount, van fizikája ahogy elindul és ahogy megáll, illetve ahogy sprintel. Amilyen szar volt a TES részekben (tank effekt), itt annál jobb. :) -
Whysper #8020 Hja engem már be is engedett! -
Eksz #8019 Instant tolt minden, kicsit furcsa is. ) -
cain #8018 látod, pénzkidobás volt. :) -
#8017 Megy bizony :) -
csimposz #8016 Szintén egyetértek. Nekem eléggé fincsi volt így is, szinte bármilyen karaktert össze lehet vele varrni, viszont a nézete valahogy nem jó, torzabb lettem ingame mint ahogy kinézett előnézetben.
Hiányzik nekem is 1-2 plusz feature, de érzésem szerint lesznek még későbbiekben lehetőségek. -
runcájsz #8015 Mintha már menne a szerver... -
#8014 Meg bénák a férfi hajak...:D -
#8013 Nekem is, én 1-2 órát simán el szoktam lenni a karakter kreálással. :D
Tehát erről semmi hír ezek szerint még. -
#8012 Egyetértek, pár extra, de emiatt jól elkülöníthető alakzat kellene szemnek, szájnak stb. Ezen lovagolok már nagyon régóta én is, a játékhoz semmi köze, de nekem számít :) -
Whysper #8011 Értem köszike. Kár! -
#8010 Mintha kevesebb lehetőség lenne itt, mint a többi elder scrollban, csak azért kérdeztem.
Egy-két pluszt még betehetnének, presetek, szem-or-egyéb formák.
Így nyomkodtam a random customizationt, majd amikor már elviselhető volt a karakter kültakarója, azon módosítottam egy keveset. :D -
#8009 "The beta server is currently offline to re-enable Cyrodiil. At this time we expect it to be back online no later than 4:30pm EST."
fél 11, kb. -
#8008 Mindenkinek, ez alapból jár minden verzióhoz. -
Nephin #8007 de ne a börtönben* -
puca007 #8006 már átírták 4:30pm EST -re :P -
Nephin #8005 Nézted a legvilágosabb szürkét ingame? Ott kicsit mások a színek, de a börtönben, hanem már napfényben.
A tetoválások színe fajonként tér el, nem lehet változtatni. -
Whysper #8004 amúgy a server mikor is indul? -15 perce? 8) -
csimposz #8003 Aki csak kódot vesz annak is jár a 30 nap free game? -
Whysper #8002 Azért egy dolgot alakíthatnának . Tetoválás színválasztássás! Meg ha már nevet adtak neki akkor legyenek már hűek az elődökhöz és legyen fehér DARK elf(skyrim)! 8) -
#8001 Lehet venni +10 helyeket vendortól, ott a bankos körül (vagy akár tőle) -
Nephin #8000 Remélem nem, lefotóztam mindent úgy, ahogy akarom. :D -
puca007 #7999 nagyobb városokban van lehetőség backpack bővítésre ( 400g első 10 slot, utána már 2000 gold a következő tizes azt hiszem ) -
#7998 Karakter kreáláson fognak még alakítani?
-
Whysper #7997 Sayiid Én nem tudom tippeltem az eddigi MMO tapasztalataimból! ,-P -
Fraien #7996 Sziasztok.Azt nem tudja valaki hogy lockpicket lehet valahol venni mert mindig elfogy és egy csomó ládát nem tudok kinyitni:) -
csimposz #7995 Igen, le is görgettem gyorsan :D -
warcat #7994 Ha már úgyir ráérünk chatelni,hol lehet még +inventory helyet szerezni?
Biztos én vagyok vak de még nem láttam semmi ilyesmit csak bankhelyre,és ez az 50 nagyon kevés. -
sayiid #7993 Ajjaj mindjárt jön dühöngeni csimposz!
Hogy merted spoiler nélkül beírni hogy van kovácsolás? és még a materialok névét is beírtad jézus! -
Whysper #7992 hja nem kell csákány hozzá mint skyrimben?