24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Susarc
    behivtok valami SG-s guildbe? kéne menni instát /van healer "spec":P :)/

GORATRIX
  • PiszkosFred
    Azért ez a mount fejlesztés nem egy kapkodós sportág :)

• sayiid
    Shadowplay el próbált már valaki videót felvenni a játékból? Én felvennék maximum csak akkor publikálnám amikor már lehet :P addig lenne idő editálni. Csak kérdés, hogy kompatibilis-e vele
  • petecz
    Jéé, egy játék amibe a villámlás tényleg villámlás (yay).
  • drop
    pvp megy most?
  • drop
    kérdés hogy tudok átmeni másik földrészre mert 15 let a karim de küldi npc sehol
  • PiszkosFred
    Premier után jönnek.

Sőt, ha megnyomod a hívó gombot (H), és közben elindul a karaktered, felugrik rá menet közben, mint egy szittya magyar lovas :)
  • Nephin
    Javítottak rajta? Mert korábban olyan volt, mint egy tégla.
  • danone
    Nem tudjátok, csak mage és warrior guild van, vagy van valahol thief, stb is?
  • Whysper
    Mondom ,de klassz ORc senki se lesz. Erre teli van orccal. tök jó látni! 8))
  • PiszkosFred
    Nagyon jó a mount, van fizikája ahogy elindul és ahogy megáll, illetve ahogy sprintel. Amilyen szar volt a TES részekben (tank effekt), itt annál jobb. :)
  • Whysper
    Hja engem már be is engedett!
  • Eksz
    Instant tolt minden, kicsit furcsa is. )
  • cain
    látod, pénzkidobás volt. :)
  • danone
    Megy bizony :)
  • csimposz
    Szintén egyetértek. Nekem eléggé fincsi volt így is, szinte bármilyen karaktert össze lehet vele varrni, viszont a nézete valahogy nem jó, torzabb lettem ingame mint ahogy kinézett előnézetben.
    Hiányzik nekem is 1-2 plusz feature, de érzésem szerint lesznek még későbbiekben lehetőségek.
  • runcájsz
    Mintha már menne a szerver...
  • Count Adyn
    Meg bénák a férfi hajak...:D
  • böröczk
    Nekem is, én 1-2 órát simán el szoktam lenni a karakter kreálással. :D

Tehát erről semmi hír ezek szerint még.
  • PiszkosFred
    Egyetértek, pár extra, de emiatt jól elkülöníthető alakzat kellene szemnek, szájnak stb. Ezen lovagolok már nagyon régóta én is, a játékhoz semmi köze, de nekem számít :)
  • Whysper
    Értem köszike. Kár!
  • böröczk
    Mintha kevesebb lehetőség lenne itt, mint a többi elder scrollban, csak azért kérdeztem.
    Egy-két pluszt még betehetnének, presetek, szem-or-egyéb formák.
    Így nyomkodtam a random customizationt, majd amikor már elviselhető volt a karakter kültakarója, azon módosítottam egy keveset. :D
  • PiszkosFred
    "The beta server is currently offline to re-enable Cyrodiil. At this time we expect it to be back online no later than 4:30pm EST."

fél 11, kb.
  • PiszkosFred
    Mindenkinek, ez alapból jár minden verzióhoz.
  • Nephin
    de ne a börtönben*
  • puca007
    már átírták 4:30pm EST -re :P
  • Nephin
    Nézted a legvilágosabb szürkét ingame? Ott kicsit mások a színek, de a börtönben, hanem már napfényben.

A tetoválások színe fajonként tér el, nem lehet változtatni.
  • Whysper
    amúgy a server mikor is indul? -15 perce? 8)
  • csimposz
    Aki csak kódot vesz annak is jár a 30 nap free game?
  • Whysper
    Azért egy dolgot alakíthatnának . Tetoválás színválasztássás! Meg ha már nevet adtak neki akkor legyenek már hűek az elődökhöz és legyen fehér DARK elf(skyrim)! 8)
  • PiszkosFred
    Lehet venni +10 helyeket vendortól, ott a bankos körül (vagy akár tőle)
  • Nephin
    Remélem nem, lefotóztam mindent úgy, ahogy akarom. :D
  • puca007
    nagyobb városokban van lehetőség backpack bővítésre ( 400g első 10 slot, utána már 2000 gold a következő tizes azt hiszem )
  • böröczk
    Karakter kreáláson fognak még alakítani?
  • Whysper
    Sayiid Én nem tudom tippeltem az eddigi MMO tapasztalataimból! ,-P
  • Fraien
    Sziasztok.Azt nem tudja valaki hogy lockpicket lehet valahol venni mert mindig elfogy és egy csomó ládát nem tudok kinyitni:)
  • csimposz
    Igen, le is görgettem gyorsan :D
  • warcat
    Ha már úgyir ráérünk chatelni,hol lehet még +inventory helyet szerezni?
    Biztos én vagyok vak de még nem láttam semmi ilyesmit csak bankhelyre,és ez az 50 nagyon kevés.
  • sayiid
    Ajjaj mindjárt jön dühöngeni csimposz!
    Hogy merted spoiler nélkül beírni hogy van kovácsolás? és még a materialok névét is beírtad jézus!
  • Whysper
    hja nem kell csákány hozzá mint skyrimben?