Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Whysper #8088 Én azért nem fogom leírni akár van hibája akár nem mert,ha azt veszed,hogy veszek egy MMO-t. kifizetem. kapok érte egy kész alap játékot
azt nyugodtan végig játszom és az eddigi MMORPG-kből kiindulba az alap után jönnek a ki egek patchek tartalmak. WOW-t hozom fel példának. megjelent volt pár duengeon még raid se igazán volt csak insták és a Dungeon KÉK setet tudtad kiszedni. Még Battleground sem volt. aztán kicsit később megjenet WSG majd AV és stb stb. órákat álltál a BG bejárata elött 1000sével és mégis türelmesen vártuk a fejlesztéseket. RAID instákat és szívárvány színű Plate setet farmoltunk sima 5 fős dungeonokból és tudom ,hogy mindnki PRO már és szenved WOW-ba vagyis unatkozik szinte ,de aki ott volt az elején az tudja milyen szenvedés volt gy mountot venni ,egy instát végig tolni setek nélkül. Szóval ez a játék egy tökéletes indítás mindent megkapsz amit a többi MMORPG meg add SŐT egy nagyon nagy plust ami nekem egyszerűen mindent visz. Az ,hogy végre nem más szabja meg ,hogy az ORC-om milyen képességeket használjon, hanem teljesen rám van bízva ,hogy rakom össze!!!! Már csak ez miatt megéri a játék nekem és még ehhez jönnek insták meg Battleground.