24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7870 Hát, szokatlan annak, aki nem játszott a TES részekkel, és azt hihette, hogy itt is beránt 4-5 groupot, aoe, majd loot és mehet is a vendorhoz 200 aranyat szerezve 5 perc alatt. -
Susarc #7869 -
#7868 Igen, de nem valoszinu hogy jol is jar vele.
pl ha varazsolgatni akarsz akkor sok manara kell pakolj a nehezebb ruhakban a lassabb a mozgasod ha nincs eleg staminad, szoval valamit valamiert -
sayiid #7867 Nekem tetszett a combat. Nekem az nem tetszett, hogy úgyan az a maszlag megy mint az összes grinder mmo-ban. menj ide vedd fel azt gyere vissza. 2óra után már fárasztó volt. Közben nem jött semmi +cucc semmi plusz.. -
Susarc #7866 ezt most miért? mit cseréljek le? vagy 6-os Magikával ez a max? azt növeljem?
-
csimposz #7865 Nekem nagyon bejön az auto aim, végre nem egyfolytában egymást lövöldözzük orrba :) Eddig egészen jól ment a game, tényleg csak térkép váltáskor vannak nagyobb gondok. -
Munkie #7864 Szerintem rangedek örüljenek, hogy van "auto aim" ... :d -
#7863 Ez engem is èrdekelne..mondjuk szeritem itt sokan nem játszottak elderscrolls-al, vagy mondjuk df-el, igy persze hogy a combat szar, mert nem gw2os vagy wow-s vagy targetelos... -
Munkie #7862 @Runcájsz, nálunk is előfordult! Nem nálad van a hiba :)
@Soundsonic, lehet tradelni, csak ne legyetek groupban. -
#7861 Múltkor volt fal jó pár helyen. Most nem néztem, Deshaanig mentem le, hogy Mournholdot megnézzem ezúttal belakva, de kidobott a szerver töltés közben, úgyhogy nem próbálkoztam többet :) -
Nephin #7860 Lehet, de valószínűleg a lag kinyírja. -
soundsonic #7859 Karakterek egymás közt tudnak trade-lni? Nekünk nem sikerült -
runcájsz #7858 Nagyon döcögős ez a zóna váltás most. Tuti csúcsra járatják a szervert, nagyon recseg. Már harmadszor próbálok zónát váltani és csak tölt-tölt 5-10 percig, majd jobb esetben hibával visszadob loginhoz.
Amúgy más is észlelt olyasmit, hogy kb. 30 másodpercenként pár másodperce megdermed a játék és utána megy tovább? Nem panaszból írom, mert tudom ez egy stressz teszt, csak érdekelne, hogy nem-e az én gépemnél lehet vmi.
Amúgy a ping-et valahogy ki lehet íratni a játékban? -
MaRee #7857 Fred, csak a kezdő zónák elérhetőek? Pl Stonefallsból The Rift-be át lehet menni? Mert egy láthatatlan fal van ott nekem, mások meg azt mondják át tudtak menni. -
Susarc #7856 na végre!! GLEN HUMBRA quest 2 skill pont! fukk yeah:P -
sayiid #7855 Beragadtam az npc menübe. Most léptem ki a játékból ez miatt. Nekem minden egyből betöltött még szinte loading képernyő se volt. Bár a játék elég vegyes érzelmeket keltett. Úgy éreztem magam mint egy singleplayer játékban :D -
Nephin #7854 Igen, kicsit összecsapott, de gyors reakció volt. :) -
#7853 Eltűnő NPC-ket kérdezte vki délután: na én is belefutottam. /rReloadui megoldja egy rövid ideig, de a zóna floodja/túlterhelés miatt bugos és azért nem jelennek meg. -
#7852 Deconstruct. Alapszabály, hogy semmit se adj el, mindent bonts szét. -
#7851 Téynleg :) De ahogy elnézem, ez valami gyors összeütött tooltip lehet. Na egy hülyeséggel kevesebb akkor. -
nomiss #7850 de rossz ezt olvasni ..... pedig nagyon jó
Fredi van craftnál hogy lehet fegyvert upgradelni, kell hozzá honing stone, azt hol lehet szerezni ? -
Nephin #7849 craft* -
Nephin #7848 Fred, te említetted, hogy a recepteken nem lehet látni, ismered-e már vagy sem? A tetejére kiírja, hogy "know recipe" + a crafcsoportot, ha már megvan. -
Susarc #7847 ááááááááááááááá nem tudok belépni ááááááááááááááááááá -
Nephin #7846 Bármilyen armort és bármilyen fegyvert használhatsz bármilyen class-szal. -
#7845 Pedig de. Csak oda kell menned a Wayshrine-hez, és azt használni. Nem tudsz random pontból kiugrani Cyrodiilból, csak a Wayshrine mellett állva, és azt használva. -
#7844 speciel most küldtem crash reportot -
MaRee #7843 Cyrodiilból hogy lehet vissza jutni? Wayshrine-a nem tudok rányomni mert innen nem lehet fast travelezni. -
BrianGT #7842 kidobni egyszer sem dobott ki...1-1 beakadás volt, de sohasem vágott ki...nem is volt baj...de ma egyszerűen mikor rányomok melyik karaktrerrel akarok belépni...csak tölt-tölt majd egy 10 min múlva kilép vissza. -
#7841 Eltérő időközönként játszom egész nap, mindig beengedett, egyszer sem dobott ki. Csak a töltési idő nőtt meg picit. -
kalif #7840 Bármilyen kaszt bármilyen fegyvert tud használni ? Pl. nehéz páncélban lehetsz sorci ? Sorciként pl. fel tudtam venni egy buzogányt. Nekem a klasszikus felállás az, hogy bőrruhában van a sorci staffal, a közelharcos tank pedig nehézpáncélban pl. axe-val.Vagy hogy van ez pontosan ? Nem tiszta ez nekem.Köszönöm ! -
BrianGT #7839 Srácok nem nagyon akaródzik ez ma engem beengedni...reggel 8kor nem kellett volna kilépnem...csak éjjel 11-reggel 8ig úgy éreztem 1x elég volt :D
Ma túl sokan rátaláltak úgy érzem... ebből megint max éjjeli játék lesz úgy érzem. -
Susarc #7838 ja hülye vagyok úgyse enged be:D -
Susarc #7837 mennyien vagyunk 12 felett? kéne egy instát tolni -
MaRee #7836 Egyébként az első nagy terület után nem lehet tovább menni? Pl Stonefalls után a The Rift-be? -
Kryon #7835 Ne foglalkozz velük, játssz és majd eldöntöd, hogy tetszik vagy sem. Ugyanez volt swtor-nál is, azt is széttrollkodták valamiért. Szerintem az akkori és a mostani trollok is ugyanonnan bújtak elő, de nem írok neveket... -
Munkie #7834 Én tegnap első belogolásra (korábbi bétán nem vettem részt), beleszerettem a látványba, aztán kicsit furcsáltam a combatot, de videók alapján nagyjából ilyet is képzeltem el. Akkor első benyomásra : "Tetszik, megrendelem". Aztán csináltam a sztorit, ismerősökkel groupba verődtünk és questeltünk, Dark Anchor eventeket toltunk. Rohangáltunk kb össze-vissza, craftoltunk egymásnak. És érezzük a félórás logintzónák közötti váltást, továbbra is úgy vagyok vele, hogy megveszem. Mert ami vannak durva és zavaró hibái, azok korrigálva lesznek. Aki pedig egy Skyrim MMO-t várt, az kicsit naív volt. (hozzátenném, Skyrim nekem is akkor lett teljes, miután mindenféle modokkal megpakoltam, hogy pótoljam amit hiányosnak éreztem. Tökéletes játék nincs és nem is lesz. -
#7833 nem, ez az emberi butasag, es a teny, hogy valamiert mostansag divat a hiszti.
ha van eszed, a sajat tapasztalatodra hallgatsz, ha nincs, akkor ezekre az... emberekre. -
LadyWhox #7832 Jó 1 órája nem tudok belépni. :(( -
Berennior #7831 Engem ezek a negatív hozzászólások, tesztek bizonyos oldalakon, fórumokon eléggé elbizonytalanítottak.
Előrendeltem, bejutottam a BETA-ra... nekem maga a játék tetszik egy-két hibát leszámítva. De az, hogy mindenhol csak azt olvasni, hogy ezért meg azért nem jó, stb... erősen lehangoló. Nem tudom, hogy mi ez az egész, hogy lefizette-e valaki az oldalakat, fórumokat hogy "nyomják ki magukból" a negatív véleményeket, teszteket.... de nagyon arra hajaznak egyesek, hogy bebukjon ez az egész játék. A BETA-t végigjátszom, de hogy mi lesz, lemondom-e az előrendelést még nem tudom. Áprilisig még van idő.