sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    Szerintem meg épp fordítva.

Mindenki azt várta, hogy ez egy felturbózott Oblivion-Skyrim-Morrowind lesz multiban, de sajnos vagy nem sajnos, nem az. Épp ezért vergődik a fél világ, mert mindenki azt várta, ehelyett kapott egy fapados MMO-t

DE!

Lassan két level tizes karakterrel a hátam mögött úgy döntöttem, hogy én nagy valószinüséggel meg fogom venni. Már gyerekkorom óta imádom a TES világát, döntő játékélményeim között van mindhárom nagy ES név, többszáz óra játékidővel. Emlékszem mennyi theorycraft ment a fórumokon, kisebb oldalakon, hogy vajon milyen lehet a világ többi része, voltak vicces videók Obliban pl, hogy lóval próbáltak egyesek átugrálni a térkép szélén Morrowindre, hasonlók. Nos, itt végre megnézhetjük ezeket a területeket. MINDET! Sajnos nem tartozik hozzá egy Skyrim szintű élő világ és az eddigi TES játékokhoz tartozó óriási szabadság, de ez egy mmo, itt nem lehet ilyet (bár később ki tudja mi lesz), de úgy gondolom egy igazi rajongónak már csak ezért is megéri, hogy bebarangolja azokat a (tagadhatatlanul gyönyörű) területeket, amiről eddig csak álmodott. Plusz szerintem a fejlesztők ennyit megérdemelnek, úgy érzem ennyi le warezolt játékuk után tartozom ennyivel a Bethesdának. Maximum majd nem fizetek elő, és porosodik a wow-ok mellett a doboz a polcon. Jó kis játék lesz ez ha a kezdeti gyengeségein mindenki túllép, és nem követel habzó szájjal (mint én) multiplayer Skyrimet, hanem a helyén kezeli az egész dolgot.