Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Amennyiben ez egy sima toborzó béta lenne, akkor elismerném, hogy van benne valami.
Viszont ez "csak" egy stressz teszt (vagy ügyesen annak reklámozzák
).
A lényeg:
Személy szerint én egy bug miatt nem tudok továbbhaladni a játékban lvl 6 után, viszont ennek ellenére meg fogom venni.
Az ok:
Tisztában vagyok vele, hogy a kis szintű kezdőterületekből nem tudom megítélni, hogy a megjelenést követő akár fél éven belül játszani fogok-e még vele egyáltalán.
Amit láttam az nem más, mint egy TES játék MMO formában és ezt pedig a béta is hozza.
A döntő nálam a PvP lesz, mert ha az jó, akkor tőlem lehet gyengébb a többi része (lásd WAR).
Anno az SWTOR-t is úgy vettem meg, hogy már ránézésre sem tetszett.
Viszont ha van egy jó társaság, akkor az elsőre idegesítő dolgok már nem is olyan elfogathatalanok (talán ezért is hívják ezeket a játékokat MMO-nak).
Amit tanácsolni tudok az az, hogy mindenki vegyen egy mély levegőt és döntse el, hogy megéri-e neki kifizetni a játékot és a legrosszabb esetben egy hónap után törölni az egészet.
Ezért nem fogom a legdrágább verziót megvenni és így egy sima single játék árából tudok majd játszani egy hónapig (ez teljesen vállalható), aztán majd meglátjuk.
A másik lehetőség az, hogy vártok pár hetet/hónapot és mások (immáron valós) tapasztalata alpján már kényelmesen tudtok majd dönteni.
Viszont előre eltemetni azt, ami meg sem született... inkább tűnik öngyőzködésnek, mintsem valós véleménynek.