Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ShaiHulud #7970 fasza eddig tetszik nagyon a jatek, nem ertem mi a retek ez a sok negativizmus amit kap :(
combat nekem tetszik igy is hogy nincs collision, ha megutod a mobot van egy talalat animacioja, szoval van vizualis visszajelzes mit talaltal el.
ami zavar hogy sokszor beragad a craftba, meg vendorokba, ill parbeszedekbe a kari, de erre megoldas a /reloadui (ra is makroztam a bill egyik makrobombjara :) ) dehat ez a stress test miatt van, mert tegnap meg nem csinalta ilyen gyakran.
dragonknightot kezdtem de speciel az ultimateje nem mukodik a dragonskin agon (vagy mi a neve), ami egy ilyen charge/leap lenne, de eddig 20bol 1szer sikerutl neki odaugrania. Tobbinel meg szepen allva marad, de az effekt elmegy, meg csokken az ultimate is :( remelem javitjak majd, mert ezt nem tudom a stress testnek betudni. majd ha visszajon a server tolok is ra egy /bug-ot asszem.
stonefallnal az a vulkan marha jol nez ki, meg votl mar ez a lancosportalos random event is, ami marha jol nezett ki, ahogy lejottek az egbol a lancok, meg marhajo a hangja az egesznek.
Engem eddig meggyozott, szoval tuti megveszem.