Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
csimposz #7895 Nézem a PH-s picsogásokat.. sokat fórumozok ott, de ez most meglepett, hogy egy pillanatra sem jut eszükbe, hogy stressz tesztről van szó, és béta verzió...
Én fikagép vagyok, de pár óra játék után azt tudom mondani, végre egy online szerepjáték, ami nem egy 100. WOW. Nekem nagyon bejön a kezelés, az irányítás, a Skyrim is nagyon tetszett, annak a kezelését hangolták még jobbra, szerintem jó ötlet volt.
Az külön tetszik, hogy az alap angol tudásommal is megértem a sztorikat nagyjából, könnyű a nyelvezet, és kattintásig vár a következő sorral, így ha valamit nem értek van időm lefordítani.
Szerintem külön melóztak azon, hogy az ALT+Tab ne okozzon gondot, végre egy játék ami nem fagy meg, nem ugrik ki stb ha percenként ALT+Tabozok sem.
Nekem eddig tízből tíz, semmi rosszat nem tudok elmondani a játékról. Sajnálom hogy a havidíja már több lesz, mint az internet előfizetésem ára, fele ennyiért cserébe szó nélkül befizetnék, de a munkám miatt (nincs időm kihasználni a heti 1-5 játékidőm mellett) nem éri meg havonta 4000 Ftot kiadni érte. De bízok benne, hogy kapunk free game-t a tesztelésért, most ezért is erre szántam az egész hétvégémet. Egy helyen azt nyilatkozták a készítők, hogy az "értékes" játékosoknak ingyenesre akarják. Hátha.. :)