Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Bandras DaSilva #7680 Ezzel teljesen egyetértek. Nekem is ez a fő bajom per pillanat.
Amúgy a questek jók lennének mert elég sok ötletes van és eddig még nem nagyon ismétlődtek, élveztem is őket.
Viszont van egy iszonyú Neverwinter MMo feelingje, attól meg rosszul voltam 10 perc után. Ott még bírom mert érdekel, hogy meddig jutok, mik vannak még:)
Az eddig látott zónák kicsik. Glenumbrában vagyok most. Remélem lesz jobb. Kicsit ilyen Everquest 2 induló területei jutnak eszembe. Azok is anno iszonyú picik voltak és a sok rohangáló ember tönkrevágta az egészet. Itt is szaladgál mindenki.
Az, hogy nem külön instanceba rak mindenkit nálam nagy plusz. Vannak érdekes harcok így, de nem baj:)
Utálni fogtok ezért ,de eddig ez is eléggé csőszerű. Nem annyira mint az swtor, de azért sehol sincs a Skyrimhoz vagy a Morrowindhez képest.
Gondolom a sok ember miatt van, de per pillanat nem sikerül karakter törölni, ha crashelsz vagy kilövöd a kliens mikközben a börtömből a kezdő területre töltős helyen vagy, akkor esélyes, hogy loopba kerülsz és ha resurrect here-t nyomsz, akkor mindig lezuhan az embered valahonnan és jól meg is halsz. Szal azt nem ajánlom.
Craft eddig semmi extra, de nem nagyon ástam bele magam még. A klasszikus vágjál fát, szedjél virágot, bányássz követ dolog már nem olyan menő. Máshogy kellett volna. Attól még lehet jó mert érdekekesnek tűnik a fejlődés.
A skillek fejlődése jó, tetszik, hogy szintet lépnek, lehet morpholni, új utakat nyitni az nálam egy nagy plusz. Dungeonben nem voltam még, remélem ma sikerül addig eljutni.
No, de most vissza, aztán majd összeszedek még pár dolgot.
BTW, bugot merre reportolhatunk?