24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7467 /reloadui is segít. -
#7466 Rosszul látod. 6 órás ciklus van. -
MaRee #7465 Jól látom, hogy nincsenek napszakok? -
Zehman #7464 Amúgy a mountokból csak ez a 4 féle lesz vagy lesz majd még? :) egyébként nagyon drágák :) -
SANTANTICA #7463 Elég sűrűn beakad NPC/QUEST -be a program, a megoldás:
alt, belépés a chat ablakba klikk a mailre, majd megint alt és voálá kienged a rabságból. -
#7462 Oké köszi, megnézem! -
#7461 horgászáshoz nem kell bot, csak megfelelő helyet kell találni, ahol ugrálnak a halak -
#7460 Na most nem tudok visszamenni én sem :D Idáig hamar visszaengedett, szinte várakozás nélkül.
Állatjó a játék, nekem bejön! -
MaRee #7459 Nekem nem kellett pecabot hozzá, de lehet elnéztem valamit. -
#7458 Daggerfall kezdőn talált már valaki pecabot árust? -
soundsonic #7457
találgatok ezt, -azt -
cain #7456 Lolwut... Nem eztet akartam xD -
Eksz #7454 Nem olvastam vegig ugyan a gamestar cikket de full of win... -
#7453 Ennyi gyökeret, akik írnak erről a játékról, valami döbbenet. Még mindig ott járunk, hogy nem lesz WoW killer, fantasztikus.
Remélem az összes kretén eltakarodik majd a megjelenés után egy hónappal és keresik tovább a WoW killer mmo-jukat. -
#7452 Egy átlag mmoban igen, egy online rpgben elég. -
Wheyprotein #7451 Skyrim-hoz kepest elore lepes az action bar gyors hasznalata de egy atlag MMO-ban ez a par gomb keves. -
#7450 Alt+f4 és menni fog másodjára :) -
#7449 Hát ez a combat még mindig elég lapos, mondjuk valamennyit lépett előre az előző beta óta. -
yusukee #7448 Nekem is ez van. -
#7447 Linket! ;) -
soundsonic #7446 20 perce nem tudok belépni új karakterrel :( Haverommal egy időben alkottam, de Ő Angliából bent volt rögtön -
MaRee #7445 Jaj, nagyon hosszúak a töltési idők. Öt percig kell várni, míg egy kriptába be tudok menni egy egy perces küldetés miatt
Egyébként másnak is okoz gondot a mobok megkülönböztetése a játékosoktól? Én gyakran azt hiszem a playerekre, hogy ők is ellenségek, de ahogy a tömeges harcokat elnézem elég sokan próbálnak egymásra vagdalkozni :D Mielőtt bele kötne valaki nyilván nem a skeletont nem tudom megkülönböztetni a többi playertől hanem mondjuk egy embert.
És miért ilyen kevés goldot dobnak a mobok? Bármit öltem eddig egy gold volt a legtöbb, ez nagyon kevésnek tűnik tekintve hogy mennyibe kerülnek a dolgok jelenleg. -
Gabor85 #7444 Thx. Most mar jó :) -
Nephin #7443 Nem akarom meggyőzni, csak jót nevetek, hogy égeti magát, azért ez az angolcucc tényleg kíííííínos... :D -
#7442 Hát Nephin, kitartást! Bementél a troll barlangba a GSO-n, ellent mertél mondani az mmo szinten a legelvakultabb szerkesztőjüknek, és erre jön az ovi megvédeni az óvóbácsit. :D Már fenyegetnek... Sosem fogod mocsyt meggyőzni, csak ha leitatod, de másnap úgyis letagadja, hogy igazad volt :) -
Munkie #7441 ne használj ékezetet! -
MaRee #7440 Ékezetek nélkl írd -
Gabor85 #7439 Sziasztok.
Kaptam key-t a stressz tesztre de amikor próbálom aktiválni akkor amikor megkel adni a címet ott mindig valami billing adress hibával eküld lehet hogy rosszul írom be amit kellene valaki megmondaná milyen formában kel megadni esetleg. -
#7438 Egy restoration staff és bárki lehet backup healer. -
Wheyprotein #7437 Templar jobban bejon mint gondoltam volna. Elsodleges healer a jatekban ha jol latom a skilleket de inkabb hybrid. A tobbi class-nal is vannak/lesznek tamogato heal-ek? :) -
#7436 Xp alapon lép a karaktered. A skillek pedig használat és a karakter szintje alapján. A képességek használat alapján. Mágusok könyvekkel, Harcosok daedrákkal. -
MaRee #7435 Nekem épp, hogy nem nagyon akar működik, érdekes. A kocsmás küldetés tényleg jó volt. Thieves guild még nincs? Egyébként a fejlődés hogy is működik tulajdonképpen, mi alapján lépünk szintet? A skill használattal, mint az eddigi ES játékokban? Mert egyes küldetések teljesítésekor is lépek szintet, ilyenkor "skillpontot" ad a játék xp helyett? -
#7434 Újra kellett indítanom, mert beragadt a töltőképernyőre, már majdnem anyáztam, erre sor nélkül beengedett, és szinte instant betöltött a játék is. Yay! (lehet, hogy egy ideig tartja a helyed, ha ki dcznél?) -
#7433 letöltött 30 gb-t mi a franckan kezd megint letölteni ahelyett h installálná?.... -
#7432 szerintem a lopakodás pont hogy túlontúl jó!
bármilyen kasztot próbáltunk csak odalopakodunk egy enemy mögé és nem elég hogy a hp 80%-át leveszi még stun-olja is.konkrétan esélye sincs a kisebb moboknak.
A kocsmai küldetés viszont tetszett :)
ahol a bort kell ellopni.Elég nehéz volt rájönnöm hogy is lehet megcsinálni,de mellettem is próbálkoztak.Végül kicsit besegítettem mikor rájöttem.
Vannak vicces mellékküldetések.Ami még zavar hogy felesleges szinte a kill.1 arany ha esik meg néha fegyver.bár gondolom mert még az elején vagyok.lvl6 körül mozgok épp. -
#7431 mondjuk karakterválasztásnál meg kidob hibával...
van itt még mit foltozgatni úgy érzem :D -
#7430 na jó most már énis bent vagyok, kb 10 perc alatt
-
#7429 Engem hamarabb bedobott, mint a kiírt idő. :) -
#7428 kár volt elmennem futni, én hülye azt hittem, hogy egyből bejutok mint fél 6kor -
#7427 48 perces queue