24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    /reloadui is segít.
  • PiszkosFred
    Rosszul látod. 6 órás ciklus van.
  • MaRee
    Jól látom, hogy nincsenek napszakok?
  • Zehman
    Amúgy a mountokból csak ez a 4 féle lesz vagy lesz majd még? :) egyébként nagyon drágák :)
  • SANTANTICA #7463
    Elég sűrűn beakad NPC/QUEST -be a program, a megoldás:

alt, belépés a chat ablakba klikk a mailre, majd megint alt és voálá kienged a rabságból.
  • Running
    Oké köszi, megnézem!
  • Teppik Amon
    horgászáshoz nem kell bot, csak megfelelő helyet kell találni, ahol ugrálnak a halak
  • Teppik Amon
    Na most nem tudok visszamenni én sem :D Idáig hamar visszaengedett, szinte várakozás nélkül.
    Állatjó a játék, nekem bejön!
  • MaRee
    Nekem nem kellett pecabot hozzá, de lehet elnéztem valamit.
  • Running
    Daggerfall kezdőn talált már valaki pecabot árust?
  • soundsonic

találgatok ezt, -azt
  • cain
    Lolwut... Nem eztet akartam xD
  • Eksz
    Nem olvastam vegig ugyan a gamestar cikket de full of win...
  • Running
    Ennyi gyökeret, akik írnak erről a játékról, valami döbbenet. Még mindig ott járunk, hogy nem lesz WoW killer, fantasztikus.
    Remélem az összes kretén eltakarodik majd a megjelenés után egy hónappal és keresik tovább a WoW killer mmo-jukat.
  • PiszkosFred
    Egy átlag mmoban igen, egy online rpgben elég.
  • Wheyprotein
    Skyrim-hoz kepest elore lepes az action bar gyors hasznalata de egy atlag MMO-ban ez a par gomb keves.
  • Terawatt
    Alt+f4 és menni fog másodjára :)
  • TDC Geronimo
    Hát ez a combat még mindig elég lapos, mondjuk valamennyit lépett előre az előző beta óta.
  • yusukee
    Nekem is ez van.
  • ricsaj
    Linket! ;)
  • soundsonic
    20 perce nem tudok belépni új karakterrel :( Haverommal egy időben alkottam, de Ő Angliából bent volt rögtön
  • MaRee
    Jaj, nagyon hosszúak a töltési idők. Öt percig kell várni, míg egy kriptába be tudok menni egy egy perces küldetés miatt

Egyébként másnak is okoz gondot a mobok megkülönböztetése a játékosoktól? Én gyakran azt hiszem a playerekre, hogy ők is ellenségek, de ahogy a tömeges harcokat elnézem elég sokan próbálnak egymásra vagdalkozni :D Mielőtt bele kötne valaki nyilván nem a skeletont nem tudom megkülönböztetni a többi playertől hanem mondjuk egy embert.

És miért ilyen kevés goldot dobnak a mobok? Bármit öltem eddig egy gold volt a legtöbb, ez nagyon kevésnek tűnik tekintve hogy mennyibe kerülnek a dolgok jelenleg.
  • Gabor85
    Thx. Most mar jó :)
  • Nephin
    Nem akarom meggyőzni, csak jót nevetek, hogy égeti magát, azért ez az angolcucc tényleg kíííííínos... :D
  • PiszkosFred
    Hát Nephin, kitartást! Bementél a troll barlangba a GSO-n, ellent mertél mondani az mmo szinten a legelvakultabb szerkesztőjüknek, és erre jön az ovi megvédeni az óvóbácsit. :D Már fenyegetnek... Sosem fogod mocsyt meggyőzni, csak ha leitatod, de másnap úgyis letagadja, hogy igazad volt :)
  • Munkie
    ne használj ékezetet!
  • MaRee
    Ékezetek nélkl írd
  • Gabor85
    Sziasztok.
    Kaptam key-t a stressz tesztre de amikor próbálom aktiválni akkor amikor megkel adni a címet ott mindig valami billing adress hibával eküld lehet hogy rosszul írom be amit kellene valaki megmondaná milyen formában kel megadni esetleg.
  • PiszkosFred
    Egy restoration staff és bárki lehet backup healer.
  • Wheyprotein
    Templar jobban bejon mint gondoltam volna. Elsodleges healer a jatekban ha jol latom a skilleket de inkabb hybrid. A tobbi class-nal is vannak/lesznek tamogato heal-ek? :)
  • PiszkosFred
    Xp alapon lép a karaktered. A skillek pedig használat és a karakter szintje alapján. A képességek használat alapján. Mágusok könyvekkel, Harcosok daedrákkal.
  • MaRee
    Nekem épp, hogy nem nagyon akar működik, érdekes. A kocsmás küldetés tényleg jó volt. Thieves guild még nincs? Egyébként a fejlődés hogy is működik tulajdonképpen, mi alapján lépünk szintet? A skill használattal, mint az eddigi ES játékokban? Mert egyes küldetések teljesítésekor is lépek szintet, ilyenkor "skillpontot" ad a játék xp helyett?
  • Terawatt
    Újra kellett indítanom, mert beragadt a töltőképernyőre, már majdnem anyáztam, erre sor nélkül beengedett, és szinte instant betöltött a játék is. Yay! (lehet, hogy egy ideig tartja a helyed, ha ki dcznél?)
  • DasIsFuck
    letöltött 30 gb-t mi a franckan kezd megint letölteni ahelyett h installálná?....
  • tutituti
    szerintem a lopakodás pont hogy túlontúl jó!
    bármilyen kasztot próbáltunk csak odalopakodunk egy enemy mögé és nem elég hogy a hp 80%-át leveszi még stun-olja is.konkrétan esélye sincs a kisebb moboknak.

A kocsmai küldetés viszont tetszett :)
    ahol a bort kell ellopni.Elég nehéz volt rájönnöm hogy is lehet megcsinálni,de mellettem is próbálkoztak.Végül kicsit besegítettem mikor rájöttem.

Vannak vicces mellékküldetések.Ami még zavar hogy felesleges szinte a kill.1 arany ha esik meg néha fegyver.bár gondolom mert még az elején vagyok.lvl6 körül mozgok épp.
  • McHaals
    mondjuk karakterválasztásnál meg kidob hibával...
    van itt még mit foltozgatni úgy érzem :D
  • McHaals
    na jó most már énis bent vagyok, kb 10 perc alatt
  • Terawatt
    Engem hamarabb bedobott, mint a kiírt idő. :)
  • McHaals
    kár volt elmennem futni, én hülye azt hittem, hogy egyből bejutok mint fél 6kor
  • McHaals
    48 perces queue