Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
70% vs 30%-ban igen.
- A világ gyönyörű továbbra is, 10-12 után "elveszik" az ember a zónákban, és tényleg olyan, mint egy TES játék, a küldetések, döntések stb. Audio és zene csillagos tízes, a grafika szerintem tökéletes (ismétlődő textura? - ekkora faszságot mint amit tegnap írt itt valamelyik vakegér - lehet, hogy a játék egy fos, de legalább egy szép fos)
De.
- A harccal továbbra sem vagyok kibékülve, jobb mint a legutóbb, több az effekt, de néha továbbra is csak suhingatok a nagy semmibe :) Ez főleg akkor érezhető, ha többen ütünk egy ellenfelet.
- Animációk - hagyjuk. Jobb, mint volt, de egy-egy futás vagy "ruha" animáció az hihetetlen tragikus.
- Tudom, hogy lag meg minden, de a blokkolásnál van egy fél másodperc csúszás, ami idegesít, mert nem lehet azonnal reagálni az ütésekre.
- Nagyon hiányzik egy combat log, tudom, hogy sosem volt TES-ben, de egyszerűen idegesít, hogy nem látom, mit vettem fel és mit nem, vagy ha 10 receptet akarok egyszerre megtanulni az inventoryból (mert minden mob dob egyet lassan), akkor tudjam, melyikre mondja, hogy már ismerem, és melyikre nem. Ez akár jöhetne tooltipben is, akár (already know-t odarakn nem egy nagy wasistdas)
- Továbbra is tartom, hogy a legtöbb karakter arcra úgy néz ki, mintha testvérek, de minimum unokatestvérek lennének.
Én elleszek vele egy ideig az biztos, megvan benne a potenciál, de ahogy írtam már, másfél hónap alatt napi 25 órában kell dolgozni a premierre az utolsó simításokon.