24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• DasIsFuck
    igen, rájöttem elnézhettem, összezavart h a launcher csak 30-at írt, de annak is illett volna jeleznie h a telepítéshez még 30gb kell...
  • MaRee
    Nekem is 30 gigát használ kb. Mindjárt lvl 10 vagyok, remélem ki tudom próbáni a pvp-t.

Nem tudom, nekem az jön belőle. Sajnos nem olyan szabad a világ mint képzeltem, az eddigi területek instanceolva vannak, a küldetés lineáris és csak úgy tudsz(legalábbis úgy van értelme gondolom) előrébb haladni, hogy cisnálod az egymás után következő küldetéseket. Minden npc le van szinkronizálva mint a tor-ban, ez tetszik. A sztori eddig érdekes, bár engem annyira nem érdekel, mindig is a szabadsága miatt tetszettek az ES játékok, ami itt nincs, legalábbis ez alatt a ~10 szint alatt nem ez jött le, később lehet ez lesz.

A lopakodásnak én sem sok értelmét látom, a területek és a grafika tényleg nagyon szép. A harcrendszer nekem egy csöppet fura, mint valaki említette, olyan arcade-os egy kicsit, vagy nem tudom hogy mondjam. A karakterek futása is fura, olyan hátulról nézve a karakterem, mintha orra akarna esni :D First person módban nekem eddig lehetetlen volt játszani.
  • PiszkosFred
    Hivatalos system req-ban 60 van. DVD-ről telepítve vszínű elég lesz a 30-35 is, de digitális letöltés esetében 60-65 a temp fileok miatt.
  • Tatyla
    TESO oldala nem akar beloggolni az oldalra hogy beírjam a kulcsot,mondom jelszó változtatás de a nevet sem fogadja el az e-mail cím mellé...
  • SANTANTICA #7422
    valami van :)
  • DasIsFuck
    nyilván telepíteni nem kell csak játszani....
    jelezni kellene h 60 kell a telepítéshez minimum..
  • SANTANTICA #7420
    Az a játék igénye de a telepítésnél a win mint ideiglenes fileok szintén használ 30-at.
    Azokat bontja ki az install ami +30, de után törlődnek.
  • SuLtAN17
    36 perc fincsi :))) Azt viszont nem értem ,hogy lehet negatívum az, hogy 60 GB hely kell neki, hát apukám 1 terrás winyó 15 ezer :) Vagy letörölsz két előző játékot. Továbbá nem értem a nem megy a 4-5 éves videokártyámon dolgot sem :) Csak szólok annyi idős kártyán már a WoW is laggol raid környezetben :)
  • drop
    nem tudom de azért gáz hogy felfelé megy az idő k.. anyukat
  • DasIsFuck
    akkor miért csak 30-at írnak a rendszerkövetelménynél?
  • drop
    60gb
  • drop
    8 percröl 22 percre nem is szidtam a játékot xd
  • DasIsFuck
    mennyi hely kell ennek, 30gb-ot írt, de az nem volt neki elég....
  • BoneDragon
    16 percnél kiléptem, boldog lehetsz. :D
  • SANTANTICA #7412
    én is csak olvastam valahol...
  • soundsonic
    Miben hasonlít rá szerinted? Ém spec nem tudom mihez hasonlítani, sőt a TES játékokkal sem játszottam, de nagyon tetszik. Viszont a lopakodásnak egyenlőre semmi értelme és nem csak azért mert mire a mob közelébe lopakodsz átmegy rakta a játékosok fele és már rég halott. Nemsokára indítok egy sorcit is mert a nightblade-hez képest mintha gyorsabban henteltek volna. Mindenki megy mint a tank ami viszont kissé zavar. De a grafika ultrahájon nagyon szép :)
  • PiszkosFred
    Sose volt az, ez kb akkora marhaság, mint a yeti vagy a loch nessi szörny. Egyszer valaki kitalálta, és azóta minden idióta ezt ismétli. Hiába is írták a fejlesztők, hogy a hero engine csak tervezésnél kellett a legelején, látták mit tud, és inkább saját motort írtak a játék alá.
  • Susarc
    lépjetek ki akkor előrébb kerülök:P majd elmondom milyen volt:D:D:D
  • Torzonborz
    Nem , párszor el lett már mondva hogy semmi köze a HE-hez.

Susarc : változik az csak nagyon ritkán frissül , nekem 8:21-ről felment 8:59-re :D
  • BoneDragon
    Cserébe viszont növekszik. 8 percről 11 lett. :)
  • SANTANTICA #7406
    hát nem, viszont nő! eddig 3:37 volt most 7:45 :D
  • SANTANTICA #7405
    elvileg a motorja annak az alapja
  • Susarc
    BÓNUSZ! NEM CSÖKKEN A QUEVE TIME:D:D:D
  • MaRee
    Eddig ez a játék az swtorra hasonlít nekem a legjobban, jöhet a fujjogás :D
  • BoneDragon
  • yusukee
    Azért egy Stress testen nem vártam volna login queue-t
  • soundsonic
    Na , quele azaz sorbaállás van :)
  • Kraszi77
    queue. 8min
  • Susarc
  • SANTANTICA #7397
    Login Queue van most már ...ez bíztató
  • Susarc
  • Johika
    Kulonben amit edig lattam az tetszett. Nem volt lag siman, futott a jatek, semmi buggal nem talalkoztam.
  • SuLtAN17
    Az első kolléga véleménye, hát finoman szólva sem mérvadó. Én nem szoktam leugatni ezeket az gamer újságírókat, mert láttak már egy pár Rise&Fall-t, de az első botrányosan wow pisti, menjen csak vissza oda való :D
  • Ahet
    Gond van az egyik területről való átmenetellel egy másik területre. Aki bent van és nem vált térképet, az tud játszani, aki megpróbálja nagy valószínűséggel kidobja a játékból.
    Amíg nem oldják meg ezt a gondot nem engednek be új játékosokat.
  • DasIsFuck
    Mint gyengébb konfigos, kapásból ha bejutok kezdjem azzal, hogy amit tudok minimumra leveszek?
    mert a rendszerkövetelménye ezt nem feltétlen indokolná, de ahogy itt olvasom vannak problémák..
  • soundsonic
    http://www.gamestar.hu/the-elder-scrolls-online-betateszt.html
  • Rannah
    Server maintenance van, valószínűleg csak login szerveré, de most ne lépjen ki senki:)
  • PiszkosFred
    Nem raknak tojást, de tojásból kelnek ki :)
  • Susarc
    az csak szexuális segédeszköz:P
  • PiszkosFred
    Hist miatt.