24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#7426 igen, rájöttem elnézhettem, összezavart h a launcher csak 30-at írt, de annak is illett volna jeleznie h a telepítéshez még 30gb kell... -
MaRee #7425 Nekem is 30 gigát használ kb. Mindjárt lvl 10 vagyok, remélem ki tudom próbáni a pvp-t.
Nem tudom, nekem az jön belőle. Sajnos nem olyan szabad a világ mint képzeltem, az eddigi területek instanceolva vannak, a küldetés lineáris és csak úgy tudsz(legalábbis úgy van értelme gondolom) előrébb haladni, hogy cisnálod az egymás után következő küldetéseket. Minden npc le van szinkronizálva mint a tor-ban, ez tetszik. A sztori eddig érdekes, bár engem annyira nem érdekel, mindig is a szabadsága miatt tetszettek az ES játékok, ami itt nincs, legalábbis ez alatt a ~10 szint alatt nem ez jött le, később lehet ez lesz.
A lopakodásnak én sem sok értelmét látom, a területek és a grafika tényleg nagyon szép. A harcrendszer nekem egy csöppet fura, mint valaki említette, olyan arcade-os egy kicsit, vagy nem tudom hogy mondjam. A karakterek futása is fura, olyan hátulról nézve a karakterem, mintha orra akarna esni :D First person módban nekem eddig lehetetlen volt játszani. -
#7424 Hivatalos system req-ban 60 van. DVD-ről telepítve vszínű elég lesz a 30-35 is, de digitális letöltés esetében 60-65 a temp fileok miatt. -
#7423 TESO oldala nem akar beloggolni az oldalra hogy beírjam a kulcsot,mondom jelszó változtatás de a nevet sem fogadja el az e-mail cím mellé... -
SANTANTICA #7422 valami van :) -
#7421 nyilván telepíteni nem kell csak játszani....
jelezni kellene h 60 kell a telepítéshez minimum.. -
SANTANTICA #7420 Az a játék igénye de a telepítésnél a win mint ideiglenes fileok szintén használ 30-at.
Azokat bontja ki az install ami +30, de után törlődnek. -
SuLtAN17 #7419 36 perc fincsi :))) Azt viszont nem értem ,hogy lehet negatívum az, hogy 60 GB hely kell neki, hát apukám 1 terrás winyó 15 ezer :) Vagy letörölsz két előző játékot. Továbbá nem értem a nem megy a 4-5 éves videokártyámon dolgot sem :) Csak szólok annyi idős kártyán már a WoW is laggol raid környezetben :) -
#7418 nem tudom de azért gáz hogy felfelé megy az idő k.. anyukat -
#7417 akkor miért csak 30-at írnak a rendszerkövetelménynél? -
#7416 60gb -
#7415 8 percröl 22 percre nem is szidtam a játékot xd -
#7414 mennyi hely kell ennek, 30gb-ot írt, de az nem volt neki elég.... -
#7413 16 percnél kiléptem, boldog lehetsz. :D -
SANTANTICA #7412 én is csak olvastam valahol... -
soundsonic #7411 Miben hasonlít rá szerinted? Ém spec nem tudom mihez hasonlítani, sőt a TES játékokkal sem játszottam, de nagyon tetszik. Viszont a lopakodásnak egyenlőre semmi értelme és nem csak azért mert mire a mob közelébe lopakodsz átmegy rakta a játékosok fele és már rég halott. Nemsokára indítok egy sorcit is mert a nightblade-hez képest mintha gyorsabban henteltek volna. Mindenki megy mint a tank ami viszont kissé zavar. De a grafika ultrahájon nagyon szép :) -
#7410 Sose volt az, ez kb akkora marhaság, mint a yeti vagy a loch nessi szörny. Egyszer valaki kitalálta, és azóta minden idióta ezt ismétli. Hiába is írták a fejlesztők, hogy a hero engine csak tervezésnél kellett a legelején, látták mit tud, és inkább saját motort írtak a játék alá. -
Susarc #7409 lépjetek ki akkor előrébb kerülök:P majd elmondom milyen volt:D:D:D -
#7408 Nem , párszor el lett már mondva hogy semmi köze a HE-hez.
Susarc : változik az csak nagyon ritkán frissül , nekem 8:21-ről felment 8:59-re :D -
#7407 Cserébe viszont növekszik. 8 percről 11 lett. :) -
SANTANTICA #7406 hát nem, viszont nő! eddig 3:37 volt most 7:45 :D -
SANTANTICA #7405 elvileg a motorja annak az alapja -
Susarc #7404 BÓNUSZ! NEM CSÖKKEN A QUEVE TIME:D:D:D -
MaRee #7403 Eddig ez a játék az swtorra hasonlít nekem a legjobban, jöhet a fujjogás :D -
#7402 -
yusukee #7401 Azért egy Stress testen nem vártam volna login queue-t -
soundsonic #7400 Na , quele azaz sorbaállás van :) -
Kraszi77 #7399 queue. 8min -
Susarc #7398 -
SANTANTICA #7397 Login Queue van most már ...ez bíztató -
Susarc #7396 -
Johika #7395 Kulonben amit edig lattam az tetszett. Nem volt lag siman, futott a jatek, semmi buggal nem talalkoztam. -
SuLtAN17 #7394 Az első kolléga véleménye, hát finoman szólva sem mérvadó. Én nem szoktam leugatni ezeket az gamer újságírókat, mert láttak már egy pár Rise&Fall-t, de az első botrányosan wow pisti, menjen csak vissza oda való :D -
#7393 Gond van az egyik területről való átmenetellel egy másik területre. Aki bent van és nem vált térképet, az tud játszani, aki megpróbálja nagy valószínűséggel kidobja a játékból.
Amíg nem oldják meg ezt a gondot nem engednek be új játékosokat. -
#7392 Mint gyengébb konfigos, kapásból ha bejutok kezdjem azzal, hogy amit tudok minimumra leveszek?
mert a rendszerkövetelménye ezt nem feltétlen indokolná, de ahogy itt olvasom vannak problémák.. -
soundsonic #7391 http://www.gamestar.hu/the-elder-scrolls-online-betateszt.html -
Rannah #7390 Server maintenance van, valószínűleg csak login szerveré, de most ne lépjen ki senki:) -
#7389 Nem raknak tojást, de tojásból kelnek ki :) -
Susarc #7388 az csak szexuális segédeszköz:P -
#7387 Hist miatt.