sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• ANDAXINx
    Nem tudom, majd megmondják az okosok, de szerintem ez marhaság!
    6 óra folyamatos béta volt részemről (17.00-23.00, és logolok is vissza 6 perc sorban állás után, mire megírom 16 perc inkább), és nagyon élveztem, hogy az ígéretnek megfelelően TES MMO-t kaptam (fogok kapni) és nem egy MMORPGt TES köntösben. Sajnos a haverokkal kicseszett a stressz teszt már 19.30tól, így partizni igen csekély esélyünk volt. Nagyon elkenődtek a srácok TSen. Nekem is sokkal kevesebb volt az élmény így. Nekem csont nélkül ment ultrán, egész korrekt a grafika. (Amíg ki nem értem a szabadba össze sem tudtam hasonlítani a grafikát a felmoddolt Skyrimmel, külső térben azonban nincs probléma szerintem, abszolút élvezhető és látványos. FPSt nem mértem, nem egy BF4. A BF4 singleben 200nál kiakadt, a multi meg még mantle nélkül folyamatosan 70-130 között mozgott.)

Egy kifogásom azért van, a Nordokat sokkal szebben testre lehet szabni, mint szerencsétlen dunmereket. Szégyelltem magam a sok szakállas, izmos arc között "sötét elfként", mert akármit csináltam, a csúszkán nem tudtam hasonlót beállítani, egyszerűen "ocsmány". Na a dunmerek veteran armorja meg vicc... Bezzeg a dunmer Templar csajszim, na, az igazán jól néz ki! Egyébként az Ebonhearth Pact karakteralkotása során a Nord a császár(mondta Tiber Septim, és uralkodott is egy picit, ha már így alakult. De nem látok a jövőbe)

Amit én tapasztaltam, az tiszta elder scrolls. Nagy rajongója vagyok a sorozatnak, bele tudnék kötni dolgokba (pl. elég sok láda ki volt fosztva előttem, a ranged az Isten, mint GW2ben, ugyanaz lesz open world pvpben, stb., bár remélem nem), de a hangulat, a sztori megragadott. 6 óra alatt 4 szint, nyilván nem szaladtam sehova, élveztem a világot, cimbora (akit kivágott) 2 óra alatt 6 szintet hozott össze.

Kíváncsian várom az MMOról MMOra vándorló "überprofi" klánok (nevesítve: /ha nem lehet, majd Running törli/ Nemesis, Renegade, Resonance) véleményét a fórumukon, talán ebben a világban végre megszabadulunk a "keménymaguktól", mert annyira más az egész. Unalmas már mindig ugyanazokat a pofákat látni egy mmoRPG (mert nicsak, ez tényleg RPG) indulásakor, remélem maga a "smash king" (SWTOR) sem erőlteti túl a hirdetéseit.

Aki TES rajongó, annak ajánlom a játékot (bár csak dragonknight és templar kasztokat néztem meg), aki inkább "mmommommommo", annak talán nem.