Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
MaRee #7425 Nekem is 30 gigát használ kb. Mindjárt lvl 10 vagyok, remélem ki tudom próbáni a pvp-t.
Nem tudom, nekem az jön belőle. Sajnos nem olyan szabad a világ mint képzeltem, az eddigi területek instanceolva vannak, a küldetés lineáris és csak úgy tudsz(legalábbis úgy van értelme gondolom) előrébb haladni, hogy cisnálod az egymás után következő küldetéseket. Minden npc le van szinkronizálva mint a tor-ban, ez tetszik. A sztori eddig érdekes, bár engem annyira nem érdekel, mindig is a szabadsága miatt tetszettek az ES játékok, ami itt nincs, legalábbis ez alatt a ~10 szint alatt nem ez jött le, később lehet ez lesz.
A lopakodásnak én sem sok értelmét látom, a területek és a grafika tényleg nagyon szép. A harcrendszer nekem egy csöppet fura, mint valaki említette, olyan arcade-os egy kicsit, vagy nem tudom hogy mondjam. A karakterek futása is fura, olyan hátulról nézve a karakterem, mintha orra akarna esni :D First person módban nekem eddig lehetetlen volt játszani.