24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    Igen, de arra számíts, hogy nem feltétlenül fogsz tudni belépni, mert rengeteg béta meghívót osztottak ki, lehetséges, hogy lehalnak majd a login szerverek. Ez egy stressz teszt, próbálgatják mennyit bírnak a szerverek. Azért reméljük a legjobbakat!
  • yusukee
    Bármikor be lehet lépni, amennyiben éppen mennek a szerverek. (Stress tesz lévén előfordulhatnak szerver crash-ek)
  • Nimrod2
    Üdv!

Tegnap kaptam beta kódot, örültem is nem gyengén. Feltehetően láma kérdés (soha semmilyen beta-ban nem vettem még részt): a mostani beta teszt alatt (péntek-hétfő) bármikor beléphetek? akár egy órával a vége előtt, holnap délben, stb? nem kell induláskor megpróbálnom igaz?
    Felteszem nem, de szeretnék az itteni hozzáértő közönségtől bizonyosságot nyerni.

Válaszokat előre köszönöm!
  • PiszkosFred
    Igen, ezért is csúszik a megjelenés őszre, mert játszhatatlan az egész már lassan egy éve.
  • MrStokes
    Megaszerver mega laggal? ;D
  • Ashyn
    Köszönöm!
  • PiszkosFred
    Account szintű, cross faction, és maximum 5 guildnek lehetsz tagja.
  • Ashyn
    Igen, amennyire én tudom, egy nagy megaserver lesz.

Még egy kérdés a guildekkel kapcsolatban: a tagság character vagy account szintű lesz?
  • Susarc
    hát ez éppenséggel elég ritka:P ,de én jó áron jutottam hozzá Japánból:)
  • Különc
    Megaszerver? Mármint az összes játékos az adott kontinensen egy szerveren lesz? lol?
  • PiszkosFred
    Valószínűleg igen, a gyorsabb viszi a nevet. Mivel egy guilden belül a tagok más és más campaignhoz is tartozhatnak, így nem lehet ezekhez rendelni. Aki gyors, azé a név.
  • MaRee
    Nézd meg lehet ibéjen el lehet adni egymillióért
  • Ashyn
    Sorry, hogy megint kérdezek:

Mivel Megaszerver lesz, felmerült bennünk a kérdés, mi a helyzet a guild nevekkel? Valahogy ( Pl Tamriel Foundry ) le lehet foglalni guild neveket, vagy aki gyorsabb, azé lesz a klán név, a többiek nézhet új név után?
  • yusukee
    És tényleg XD Sorry
  • Susarc
    najó azért nekem is van porfogóm:)

• Ozzyehh
    relaxálunk és közbe nézzük az órát, mondjuk van aki dolgozik is
  • mgerihun
    Vihar előtti csend? Semmi spam? Tegnap ilyenkor ment a vérontás
  • Ozzyehh
  • PiszkosFred
    Dolgozik az adrenalin :)
  • Crokin
    "Bétázunk"-nak olvasta szerintem
  • Ozzyehh
    What are you talking about?
  • yusukee
    Muszáj szivatni minket?
  • Ozzyehh
    már betáraztunk:D
  • TDC Geronimo
    Szed új patchet megint, patcheljetek ne este kelljen.
  • VanDaal
    A béta beli élmények remélhetőleg segíteni fognak majd nekem is az optimális döntés meghozatalában :)
  • PiszkosFred
    Imperial verzióhoz ellenben van, az Imperial, mint játszható 10. faj. Később ez majd megvehető (az accountot lehet majd upgradelni Imperial verzióra), vagy feltehetőleg unlockolható lesz szabadon ingame is. Ez utóbbi csak félmondatok alapján egy remény, pletyka, semmi hivatalos.
  • Fpocok
    "Extra".
  • kemotox
    Oké, köszi, helyes, ezt akartam hallani/látni:P Gugliztam ezerrel de semmi ilyesmit nem találtam.
  • PiszkosFred
    Nem, Pre-orderhez nincs extra nemzet/faj.
  • kemotox
    "+ Scuttler Vanuty pet és mind a 9 játszható kaszt és egy kincses térképet is ad a kód." ? Lesznek olyan kasztok amikkel csak az előrendelők tolhatják?
  • PiszkosFred
    Te leszel az isten, mert ők csak a Diablo 4-5-6 ismerik :) Nem szabad mindent túlbonyolítani. Élj a mának :) (még ha elcsépelt is ez a mondás). Ha tetszik valami, vedd meg, élvezd ki, és ne azt nézd, hogy mi lesz 10 év múlva... @szerintem
  • Különc
    Ja, de szerinted én mit fogok kapni az unokáktól, ha meglátják a Diablo 3 dobozt? "Ej tatter, te balfasz..." Vagy mikor én nézek rá...
  • VanDaal
    A Diablo az egy fájó pont nálam is...
  • PiszkosFred
    Max 15-20 ezer forint extra kiadásról beszélünk, tehát nem egy ökör ára :) Részemről többet is kiszórtam már teljesen felesleges, legkevésbé sem maradandó dolgokra. Részemről sosem kérdés a CE verzió megvásárlása egy-egy kedvenc játék esetében. Nem a tartalomról szól ez nálam, hanem a tudat, a kötődés az adott játékhoz. Van, aki modell csajok poszterével rakja tele a garázst, van aki kedvenc focicsapatának emel szentélyt ugyanott, vagy van, aki makettokat gyűjt, neadj'sten ritka szalvétákat. És van, aki játékok ilyen-olyan extráit gyűjti és rakja ki a polcra. :)

Nem szabad elfelejteni, hogy amíg az előző generáció(k) nyugdíjas éveiben régi családi fényképeket nézegetnek dobozokból és hallgatják a nóta tévét/spektrumot, addig a mi generációnk a nyugdíjas éveiben még mindig playstation 14-et fog szorongatni, és skype8-on beszél majd a családjával, háttérben Ragnaros, Molag Bal, Firefly és Lost poszterekkel/szobrocskákkal :)
  • Pluskast
    Porfogónak picit drága volt:)
  • BoneDragon
    Abból a pénzből mennyi jó kis játékot vehettél volna, ejj...
  • Különc
    Életem első gyűjtői változata a Diablo III volt 28k pénzért, meg is tanultam a leckét...
  • VanDaal
    Viszont szép emléktárgy lenne évek múltán is, mire esetleg maga a játék felett már el is szállt az idő :)
    És szívből remélem, hogy az ESO egy olyan játék lesz, amire érdemes lesz visszaemlékezni hosszabb idő távlatából is. Egyébként meg gyűjtögetős típus vagyok, és olykor nehéz megálljt parancsolnom ezeknek a hajlamaimnak... De általában végül a józan ész szokott felülkerekedni :D
  • amikkamakka
    Madcatz Cyborg S.T.R.I.K.E 7 (Strike 7) hardcore gamer billentyűzet
  • Ozzyehh
    amúgy te classic nézetben tolod vagy inkább kívülről nézed a karaktert... így elnézve a gameplayeket belsőnézetből is brutál:D