Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Tény, hogy egy B2P több embert csalna a játékhoz, de szerintem azért vállalták ezt be, mert óriási a név mögötti rajongótábor és kb. a nevével eladja magát. Skyrim után meg aztán főleg nőtt az igény egy Elder MMOra. Időnként óránként mondtam magamban, hogy bárcsak itt lenne haver, és együtt mászkálhatnánk ezen a király részen.
Ami miatt még kicsit rizikós, hogy mint említetted a WoW idejében nem volt f2p igazából, és ez akkoriban megszokott volt. Ismerek olyat, aki csak azért inkább a WoWra fog újra előfizetni/megvenni az új kieget, mert az már egy olyan játék, ami jól kitaposott ösvényen halad biztosan, és nem kockáztatja meg azt, hogy egyetem mellett így "pénzt kidobjon", ha befuccsol.
Ha jó lesz a start, és az emberek látnak benne lehetőséget, akkor start után fél évre rá is sokan fogják még megvenni. Ez igazából az én meglátásom a helyzetről. Én úgy vagyok vele, hogyha az ember bele öl akár csak pár száz órát, és jól szórakozott, az már siker. :)