24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#6008 Elköltöttem a bethesda storeban... Viszont a következő béta nem hétvégére fog esni, és nem három napos lesz. :) (#pletyka) -
Susarc #6007 sry elbaxtam a linket! ez az első! érdemes végignézni a release-ig.....
-
Susarc #6006 Fred neked van még pénzed a jövőheti bétára fogadni?:D -
Susarc #6005 -
Eksz #6004 Akkor ezzel most megint bevan fogva a haterek szaja (oh wait...). -
Nephin #6003 Bocs, ha már volt: unlockolható ingame az imperial -
#6002 De legalább ez a bolt kijelzi, hogy tartozik hozzá Exp.pack. Sok bolt nem jelzi, és félő, hogy sokan összekeverik az előjegyzést a hivatalos pre-orderrel. -
Berennior #6001 ? -
#6000 milyen mivel? :DD
amúgy ték -
Berennior #5999 Találtam egy webshopot ahol 12.990FT-ért kapható az Elder Scrolls Online, ajándék Explorer's Pack DLC-vel és ingyenes házhoz szállítással.
Akit érdekel:
The Elder Scrolls Online előrendelés
-
#5998 Do people who order the Imperial Edition gain a big gameplay advantage over those who don't? – Sven Denteu
No. With the Imperial Edition you get the opportunity to play as a rogue Imperial who has broken from their Daedra worshipping ways, and you get a unique racial skill line of equal gameplay impact to other races' unique racial skill lines. As an Imperial you also get a mount and the automatic ability to craft items into the Imperial style. All non-Imperial races can also learn this ability after locating the corresponding racial motif. Imperials do not begin the game in a unique starting location or via a separate quest, but they can start in any alliance as befits their status as un-aligned outcasts of their own Province. Being an Imperial includes a racial skill line that offers unique gameplay opportunities, but there is not an overall gameplay advantage. It is an opportunity to set yourself visually apart in the lands of Tamriel.
Gameplay benefits within this edition have been designed to avoid bestowing unfair advantages over players who do not purchase this special edition. This is cool content designed for some of our biggest fans who wish to have something different from other collector’s editions in the market. The only other alternative would have been to offer a collector’s edition that offers no in-game items whatsoever. That simply didn’t seem fair to fans who are excited about the game and want some special digital items. -
MaRee #5997 Vásárláskor jár az ingyen 1 hónap ugye? -
Nephin #5996 25%-os kupon a GMG-re hétfőig: E0VXS0-T1IEIV-CZHSPO -
#5995 Hát, bízok benne, hogy hamarosan lesz erre valami komment a hivatalos oldalról is. Áprolisig le fog csengeni a dolog, és ugyanúgy megveszik az emberek az ESO-t, csak ezen az öngólok nem kellenének menet közben :) -
#5994 Egyetértek. Mikor eldöntöttük melyik szövetséget választjuk, mi is - részint a régi szerepjátékos múltunk kapcsán - próbáltuk felépíteni, belelátni a leendő karaktereink a történetbe, és ez a döntésük most összekuszálta a dolgokat.
Tudom ma már nem ez az elsődleges szempont, és a mostanság készülő szerepjátékok is másra helyezik a hangsúlyt, de azért az Elder Scrolls nem egy Rift vagy Wildstar, ami egy "csettintéssel" lett megalkotva.
Szóval na ... keserű az a bizonyos "szájíz" ... Amellett, hogy jó dolog a többi fajjal való közös játék, és a cross faction klánok gondolata, én nem örülök maradéktalanul ennek a változásnak. A bosszantó, hogy nem is írnak semmit, hogy helyre - pontosabban tisztába tegyék az esetleges félreértéseket. -
#5993 Első kérdésedre nagyon remélem, hogy az lesz a válasz, hogy igen, elérhető lesz. Úgy lenne fair. Még ha mondjuk előbb végig kell hozzá játszani az adott Szövetséget, és úgy unlockolni, vagy valami egyéb módon, mindegy, csak ne pénzért.
Én annak örülök, hogy bárki kreálhat bárhova. Ha, ez mindenki érvényes lesz. Annak nem örülök, hogy ezt csak most döntötték el, és nem így lett felépítve a lore. Nekem oly' mindegy, hogy egy taurennel játszok együtt, vagy egy altmerrel, esetleg egy űrgárdistával. Csak legyen meg a sztori hozzá. Na itt is lesz, talán, csak eddig másként volt tálalva.
-
Nephin #5992 Na ez az, erre mondta Fred, hogy nem kellett volna az egész dologgal vacakolni, hanem a kezdetektől így csinálni, erre most, hogy már megszoktuk, bekevernek, ráadásul olyan módon, amit sokan félreérthetnek. -
#5991 Lehet rosszul fogalmaztam. Persze ez jó, és rendben is van. Arra gondoltam, hogy miért nem teszik lehetővé mindenféle csomag vásárlása nélkül, alapesetben, hogy bármilyen fajt válassz, bármelyik szövetségbe - ha már úgyis eldöntötték, hogy lesznek cross faction klánok?
Az elején felvázolt szövetségek pedig, hatalmi csoportosulások, melyek mint minden ilyen - az összes lehetőséget megragadják ami a javukat szolgálja, legyen az "idegen" fajok zsoldosai. -
Johika #5990 Az durva fejfajas lenne, azert hetfoi berugas pehteki ebredessel nem semmi. :D -
#5989 csak maximum csetelni *tudnál* velem -
#5988 Először azt hittem viccelsz :D
Hogy mi értelme? Alap esetben (egy héttel ezelőttig) csak maximum csetelni velem, ha te Dunmer leszel én meg Altmer. Sose találkozhattunk volna, se pve területen, se pvp területen, guildtársként, de még friend-ként sem.
Most viszont akár együtt is szintezhetünk, mert vagy én kreálok hozzád, vagy te kreálsz hozzám egy karaktert.
Az, hogy a kérdésre, miszerint el lehetne e törölni a korlátokat (alap esetről van szó), a válasz az volt, hogy szeretnék ezt megtenni a jövőben(!). Majd, fél év múlva, vagy mittomén, de semmi képpen sem instant. -
Eksz #5987 Felelmetes, bar, ez az internet. -
#5986 Oké! Hiszek én neked. (: Lelkük rajta. Legyen így. Viszont akkor, minek a pre-orderhez kötött: "PLAY ANY RACE IN ANY ALLIANCE" dolog? -
Berennior #5985 Vessetek egy pillantást erre a fórumra:
The Elder Scrolls Online (gepigeny.hu)
Nevetséges amit egyesek összehordanak :D -
#5984 Mesélte Nephin, de szerintem az volt a para korszak. Előtte és utána is nyilatkozták, hogy lesz. Direkt hangsúlyozták, hogy bár sosem találkozhattok, de legalább nem szakadnak szét a "haverok", mert lehetnek egy guildben. Sőt, kérdés is volt a Cyrodiili meetingről, amire írták, hogy nem lehet ugyanaz a Campaign. A crafting volt a másik ok, a style-ok, amelyeket úgy tudtál volna megtanulni, hogy másik két szövetségből szerzel be árut, guild storen keresztül. -
#5983 Pedig az eddigi kommunikációjuk tapasztalatai alapján, benne van a kalapban. -
#5982 Szerintem a háború dúlta Ebonheart területekről lesz pár ember, aki átköltözik a kissé kellemesebb klímával rendelkező Aldmeri vagy Daggerfall területre. A tengerpart mégis csak tengerpart :)
Bár még mindig bízok benne, hogy sokat ittam hétfőn, és hamarosan felébredek egy k*** nagy fejfájással, de Explorer pack nélkül... -
#5981 Hmm... Ez most számomra új infó. Bennem még az maradtam meg, amit Londonban kaptunk válaszként a "direkt" kérdésre, hogy nem lesznek ilyen guildek. -
Nephin #5980 Az mekkora botrány lenne, ha ezt úgy értették, hogy tessék, preorderelj és mehetsz a guilddel instázni bármilyen fajjal. :D (Csak viccelek. Remélem.)
Nem próbáltam sokat a belső nézetet, de engem nem zavart, szerencsére. Viszont MMO-ban szerintem öngyilkosság harc közben. Nézegetni, turistáskodni jó. -
Johika #5979 Szerintetek melyik frakcio lesz igy a legnagyobb letszamu? -
#5978 Az már fél éve be lett jelentve a crafting miatt főleg. Aztán volt némi megingás a PVP exploitok miatt, de arra is találtak megoldást. A legutolsó infó alapján továbbra is van cross faction guild az ESO-ban, sőt, ezzel kapcsolatban volt a hír - ami utólag már több mint vicces -, hogy a PVE események (raidek, dungeonok) érdekében eltörlik a korlátokat, és esetleg egy guildbe tartozó Bosmer, Dunmer és Ork is mehessen együtt "instázni". -
#5977 Most, hogy ez a szabad faj választás bármilyen szövetségen belül kibukott ... vajh magával vonzza, a cross-faction klánok létét? -
#5976 hu mondjuk fps nezetet kb ki sem probaltam, lehet (vagyis akkor biztos hogy) ott ez jobban elojon -
#5975 én is* -
#5974 Olvastam én a kommentet tegnap. Sajnos ESO-ban nem lesz csuszka FOV-ra. Legalábbis, eddig minden kérdésre nemleges válasz érkezett. -
Susarc #5973 jaja WildStar-nak a színvilága engem is kikészít:D tiszta epilepszia orgia:P -
Susarc #5972 én 5 percig nem tudtam FPS-ben maradni:S -
#5971 emlekszem mikor anyamek eltiltottak a szamitogeptol, mer vagy 2 napig rosszul voltam az outcast cimu jatektol :)
bar erdekes, itt a tesonal nem ereztem ilyesmit (es wildstarnal is irtak ezt sokan forumon, bar ott a hirtelen szinvaltozasok miatt volt inkabb, nem a FOV miatt) - na en ott sem tapasztaltam ezt -
Susarc #5970 Ez a tünet általában azoknál a first person játékoknál jelentkezik, amikben a field of view (FOV) értéke túl alacsonyra van állítva. A Skyrim FOV 65 fokra van alapból beállítva, ami ugyan kedvez a konzolos optimalizálásnak, mert kevesebbet kell renderelni, viszont oldalra nem látsz elég nagy szögben, ami bezártságérzetet, szédülést, fejfájást eredményezhet nagyon sok embernél. 65 fok valóban nagyon alacsony az emberi szemnek és agynak, és ahol ilyen értékre van belőve az FOV, rendszerint belső nézetes játék után sokan panaszkodnak arra, amit te is írtál.
Az FOV szöget a DocumentsMy GamesSkyrim folderben található Skyrim.ini file szerkesztésével tudod csak neked megfelelőre belőni vagy pl. in-game konzolból az “FOV 90″ értékkel.
Skyrim.ini-ben [Display] alatt a következő értékkel próbálkozhatsz:
A fentinél magasabb FOV szög is használható, de mivel szélesebb szögben látsz, jobban terheli a géped, és torzulhatnak, megnyúlhatnak a geometriai formák, valamint a karaktered keze is érdekesen jelenhet meg, viszont várhatóan nem fájdul meg a fejed, nem szédülsz, stb.
Egyébként ma már elvárás minden belsőnézetes játéknál az FOV menüből történő beállítása. -
yusukee #5968 Nincs most béta