Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
bgabor #6225 Csalódottan értesültem róla hogy nem csak megvásárlós, de megvásárlós+havidíjas lesz a játék. Ezt óriási baklövésnek tartom, a most induló MMOknál ez a konstrukció már nem életképes, csak azoknál az MMOknál maradt meg, amik még a FTPMMO korszak előtt inultak és meg tudták őrizni valamennyire a népszerűségüket(WoW, EVE azt csá). Legutóbb a Star Wars MMO, az SWTOR bukott egy óriásit ezzel az üzleti modellel, de annó a Star Trek Online is így járt. Bizotos vagyok mondjuk benne, hogy aimént említett két erősen középszerű minőségű MMO-t a ESO már az induláskor lazán überelni fogja színvonal tekintetében, de szerintem ez az üzleti modell akkor is nagy mellényúlás.
Azok a kevesek, akik valamiért még ragaszkodnak a PTP üzeti modellhez, az egyszeri megvételt szokták preferálni mostanában(pl:Guild Wars2). Nem tetszik hogy az utóbbi évek legjobban várt MMOja egy öt-nyolc éve elavult üzleti modellel startol el. Csak aztán nehogy ugyanúgy megbánják, mint mindenki más.