sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nephin
    Igen, így lenne logikus és mivel sajnos nem jutott eszembe tesztelni PvP-ben (épp azért, mert PvE-ben grafikailag nem tűnt el vele a karakter és volt viszonyítási alap a "real stealth" shadow cloak effektjének képében, ami grafikailag is stealth), fel sem merült bennem, hogy esetleg másképp hat játékosoknál. Mindegy, meg fogom nézni, az biztos, ha lesz béta. :)

@Ashyn: minket is teljesen megzavart, többen váltottak nem frakciós fajra. :) Én is töröm a fejem, belenyugodtam a dunmerségbe, nem is néztem, milyen karaktert lehet csinálni más, nem EP-s fajoknál, most meg esz a fene, hogy milyen altmert vagy bármi mást tudok majd kreálni és hátha jobb lesz. :) A faji skillek annyira nem érdekelnek, max szinten kb. semmit sem fognak jelenteni szerintem és a hatásuk sem nagy (a tűzresisttel kb. ezredmásodpercekkel bírtam tovább a bétában egy nordnál a lávában... :D ).