24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #5927 csak azért,mert nem jött egyik bétás mailemre sem meghívás -
Nephin #5926 GMG
Gamefly
G2play
Tegnap feltűnt a 3 nap a GMG-n és rákerestem, ez a fórumukon volt és több helyen (lásd linkek) megnézve valóban 3 nap, sajnos.
berniekk posted 1 day ago
GMG lists 3 days of early access for the regular version and 5 days for the imperial version of the game. Zenimax' own store lists 5 days for both versions.
Can you confirm which one is correct please?
radaeron posted 1 day ago - 306 posts in total
Hey berniekk,
The 5 day early access on the Standard edition of the game is exclusive to the TESO store itself - we will only be able to provide 3 day early access on Standard, or 5 on Imperial.
link
-
Susarc #5925 jó lesz az is:) -
Eksz #5924 Igen, de te csak khajiit shamannal jatszhatsz. -
#5923 Akkor nem értem. A dobozos sima verziót leszámítva minden más (dig Imp, dig Standard, Retail Imp) 5 nappal kezd korábban, ha előrendeli. Egyedül a sima dobozos (retail standard) kezd csak hárommal korábban, ápr 1-én, HA a preorder verziót veszik. -
Susarc #5922 Holnap akkor lesz béta ugye? -
Susarc #5921 semmit nem jelent.....szerintem nem véletlen volt annyi amennyi egy cucc....nem akarták a készítők,hogy a teszterek vegyenek cuccokat ennyi....biztos nem ilyen drága lesz....nomeg lehet 40+ on már egy szörny 100 arynat fog dobni vagy hasonló -
Nephin #5920 A digitális standardnál írtál szintén márciust, sajnos pont ez van csak a hivataloson. :)
Teljesen bele lehet keveredni az egészbe. -
Johika #5919 Ha nem igy lenne, most csend volna itt. :)) -
#5918 Úgy írtam én is, márc.30-at mindenhova, és ápr1-et csak a sima dobozoshoz. Bár már én is alig tudom követni, ez a preorder faszság és a kapcsolódó ilyen-olyan extra bekavart rendesen. Sosem értem, miért kell túlbonyolítani a dolgokat :D -
Nephin #5917 Mármint a digitálisnál biztosan. -
Nephin #5916 Annyit tennék hozzá, hogy a standard verzióknál csak a hivatalos oldalon vetthez jár az 5 nap (március 30-i kezdés), mindenhol máshol 3 nap (április 1.) -
#5915 Na héten nem let béta,remélem jövö héten lesz már mert bajok lesznek :-) -
#5914 Állj be a sorba! -
#5913 Ami az Imperial fajt illeti, oda menekülsz vele, ahova akarsz, bármelyik frakcióban kezdhetsz - ez kimaradt. -
#5912 Vávávávávává várjunk csak! Szóval alapból nem is elérhető az összes faj? HÁNYNOM KELL! -
#5911 Négy fajta változat létezik.
Digitális Standard
- Ha előrendeled most, akkor jár hozzá az Explorer pack (9 faj bárhol kezdhet, pet, kincsestérkép, és márc. 30. kezdés),
Digitális Imperial
- Jár hozzá az Imperial faj (játszható 10. nemzet, crafting, stb.)
- Egy mount (sima alap "standard" 17ezer aranyat érő mount)
- Egy pet (mudcrab)
- "Rings of mara" gyűrű, amellyel két accountot össze tudsz kötni (haver vagy ismerősét a sajátoddal), és HA együtt, egy partyban kvesztelgettek a későbbiekben, akkor kaptunk némi extra xp-t.
- Ha előrendeled most, akkor jár hozzá az Explorer pack (9 faj bárhol kezdhet, pet, kincsestérkép, és márc. 30. kezdés)
Retail Imperial (ez a dobozos CE verziója)
- Jár hozzá az Imperial faj (játszható 10. nemzet, crafting, stb.)
- Egy mount (sima alap "standard" 17ezer aranyat érő mount)
- Egy pet (mudcrab)
- "Rings of mara" gyűrű, amellyel két accountot össze tudsz kötni (haver vagy ismerősét a sajátoddal), és HA együtt, egy partyban kvesztelgettek a későbbiekben, akkor kaptunk némi extra xp-t.
- Molag Bal szobrocska
- Nagy Tamriel térkép
- 225 oldalas képes artbook, történetekkel és gazdag lore anyaggal
- Acéldoboz mint tartó alkalmatosság
- Ha előrendeled most, akkor jár hozzá az Explorer pack (9 faj bárhol kezdhet, pet, kincsestérkép, és márc. 30. kezdés),
Retail Standard (dobozos alap kiadás)
- Egy szép dvd tok, benne a key meg a lemez
- Ha előrendeled most, akkor jár hozzá az Explorer pack (9 faj bárhol kezdhet, pet, kincsestérkép, és április 1. kezdés),
Utóbbi kettő esetében a magyar forgalmazókkal kell tisztázni, hogy jár e hozzájuk a preorder Explorer csomag, vagy nem. Mert ha nem, akkor nincs "bárhol kezdés" és társaik, csak egy dvd és key, illetve a dobozos CE esetében "csak" a szobor és a térkép+könyv. Mert az egy dolog, hogy most bárki leadja a rendelést a CD Galaxisnál, vagy bárhol, és majd egyszer megkapja ha megjön az áru... de azt is tudni kell, hogy melyiket fogják kapni.
Ha digitálisan veszed meg, akkor is érdemes megnzéni, mit kap az ember a pénzéért. Ha az hivatalos storeban veszed arany áron :), akkor az tuti preorder és kapsz mindent. Ha más boltban, akkor érdemes ott is utánanézni, hogy milyen extrákat tartalmaz a digiális verzió, van e preorderhez járó Expl.pack, vagy nincs.
A lényeg, hogy előbb tájékozódni kell, aztán bizniszelni.
ui: remélem jól írtam le a dolgokat. -
#5910 Imperiallal is meg a többi fajjal is. -
alienenemy #5909 60 USD az imperial edition (45 USD a sima) ezzel az akcióval (proxy kell):
http://www.gamebreaker.tv/news/elder-scrolls-online-pre-order-now-at-20-off/ -
SANTANTICA #5908 csak mert nem egyértelmű, hogy az IMPERIAL-al lehet menni bármelyik frakcióhoz, vagy például High Elf-el is lehet majd menni Ebonheart Pact-hoz is...
valaki leírná pontosan? -
#5907 Lesz ilyen, sajnos... :) -
SANTANTICA #5906 ennek mennyire lehet hitelt adni?
"...Ezen kívül mind a kilenc fajjal bármilyen szövetségben lehet várhatóan játszani ennek a segítségével..."
http://cdgalaxis.hu/PC/21224/elder-scrolls-online-imperial-edition.html -
Ashyn #5905 Köszönöm a válaszokat, akkor bátran előrendelem. -
yusukee #5904 Mert az még nem a pre-order. El kellene olvasni végig. -
#5903 link -
#5902 Meg sem kottyan neki szerintem high beállítással sem, valami korrekt felbontással. -
Ashyn #5901 Sziasztok!
Azoktól kérdezném, akik bejutottak bétára, mennyire optimalizált a játék?
Van egy nem túl acélos notim, el futna rajta az ESO "notmális", élvezhető formában?
Samsung Ativ Book4
Processzor: Intel Core i3-2365M ( 1400 Ghz )
Merevlemez: 500 GB Hard Drive (5400RPM)
Memória: 4GB DDR3
Operációs rendszer: Windows 8
Grafikus vezérlő: NVIDIA GeForce 710M (2GB)
Válaszokat előre is köszönöm! -
N1tro #5900 pre-order extrákra NEM jogosít! -
titani #5899 CD Galaxis 13 990
ez 3 nappal korábbi hozzférést biztosít / a gyűjtői 5 nappal/
ha a saját honlapján rendeled akkor az alap verzió is 5 napos,
de kb 2600 ft-al drágább -
Johika #5898 A 30K teljesen jo, tobbre szamitottam. Mar csak pre-order lehetoseget kell megvarni. :) -
yusukee #5897 Sajnos mindig ez van MMO esetén. Legalább is én eddig ezt tapasztaltam. (euro=dollár) -
#5896 30k az Imperial CE-ért nem is vészes ha azt nézzük, hogy a Németeknél 99-109 euró. Vészes viszont ha azt nézzük, hogy az amcsiknál ugyanez 99 dollár.
Sosem fogom megérteni, hogy jön ki az euró=dollár sok bolt kínálatában. :) -
yusukee #5895 A CD Galaxison ki vannak írva a dobozos árak, bár pre-order még nincs. 30k az Imperial :O -
Berennior #5894 Bár... így utólag belegondolva lehet, hogy jobban járnék HA három kereskedelmi klán helyett kettőhöz csatlakoznék és inkább keresnék egy szövetséges klánt a hazai oldalról.
-
Berennior #5893 Én úgy tervezem, hogy:
- csatlakozom három kereskedelmi klánhoz.
- csatlakozom egy nemzetközi klánhoz.
- megalapítom a saját klánomat.
(van benne tapasztalatom)
-
#5892 Hát azt majd az idő eldönti, de nem árt, ha az 5 helyből egyet-egyet fenntartunk a kereskedelmi guildekre. Aztán majd kiderül, hogy is lesz ez. -
nomiss #5891 köszi , de ha jól értem akkor nagy guildekben lesz jó lenni... -
Johika #5890 Gyuru nelkul is mehetsz massal.
Mindenki csak napi 1 orat jatszhat mert neked csak enyi idod van es az 10 nap utan milyen durva kulonbseg ha mas napi 12 orat jatszik. Hulyeseg amit irsz. -
Andule #5889 Félreérthetően fogalmaztam azt hiszem . (1.15kor írtam ígyannyira nem csodálkozom ezen ^^)
Az h bárhol bármivel kezdhetsz azért előny mert jelenleg ez preorder bónusz csak és egyedül előrendelve kapod meg a - TES-re amúgy annyira jellemző- teljes szabadságot.
Az imperial edition-ös gyűrű + paci pedig igaz, h nem túl nagy segítség de ettől még az. nem azt akartam mondani, h ettől p2w lesz a TESO hanem azt, h ez a fajta magatartás azokhoz a játékokhoz illik amik mikrotranzakciókból tartjaákfent magukat. egy előfizetéses mmo esetén pedig ilyet nem vártam volna. (ja, WoW-ban is faszság sztem az, h tudsz venni csiri-csáré mount-okat amikhez egyedül így juthatsz hozzá, ingame pedig nem.) kezdéskor ló = nagyobb mobilitás, gyűrű = (haverral) gyorsabb fejlődés. nem vagyok az aki a tökéletes baéance-ért sír, de ezek az apróságok simán hozzájárulhatnak ahhoz, h 10 nap után durva különbség legyen 2 karakter között (tfh ugyanannyi játékidő mellett). a „bajom” ezzel az, h márpedig mind2 aktív fizető ember akik között csupán 20-30 dodó különbség van.
-
#5888 Jó lenne egy kis bétázás lassan, legalább karaktereket lehetne csinálni az már lekötne:D