Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nephin #6156 Akkor egyről beszélünk, csak máshogy értelmezzük. :)
Igen, a stealth/lopakodás/sneak a stamina-alapú, de ott (sajnos csak PvE-ben néztem) tuti, hogy nem lett konkrétan, grafikailag láthatatlan a karakterem, csak osongat, épp ezért látják meg viszonylag messziről és szemből a mobok, míg hátulról nem annyira, mert ugye hátul nincs szemük (lásd alvó medve a Skyrim introjában, ez ugyanaz a skill). :)
A shadow cloak adta azt, amit invisibilitynek hívsz, ekkor maga a karaktereffekt is totál más, áttetsző lesz stb. Ez ugyanígy működik PvP-ben is, direkt kipróbáltam, tehát láthatatlan leszel, csak ugye sok értelme nincs a nagyon rövid időtartam miatt. Erre látom értelmét a magelightnak, mert tényleg nem látszol.
Ha a stealth - amit egyébként ugye mindenki tud, bármilyen class - szintén láthatatlanná tesz más játékosok előtt PvP-ben, akkor sok dolgot át kell gondolnom. :D Le fogom tesztelni legközelebb én is.