Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Mégegyszer mondom, nem azzal van bajom, hogy mit kap meg a preorder vagy a CE kiadást megvásárló játékos, vagy mi mennyibe kerül. A gond azzal van - szerintem -, hogy egészen más volt eddig kommunikálva, többek között a p2p rendszer egyik indoka is az volt, hogy fizesd a havidíjat, és minden a tiéd, nincsenek stop táblák, nincsenek korlátok, nincsenek előnyök egymással szemben.
Az, hogy más mmoban így van, nem kérdéses. És ezzel nincs is baj, aki megveszi a full extrás autót drágábban, az kapjon is bele olyan extrákat, amelyek a fapados, olcsóbb verzióban nincsenek. Csak akkor a gyártó ne azzal reklámozza a dolgokat, hogy mindkét verzió mindenben azonos, csak tankolni kell beléjük, és az élmény ugyanaz :) Aztán kiderül, az egyikben van klíma, meg napfénytető meg egy felfújható gumicsalád a hátsó ülésen, hogy a családi sávban is tudj vele haladni, ha sietsz...
Részemről csalódtam, mert megint elkapkodott és nem egyeztetett döntésnek látom az egészet, főleg ahogy lekommunikálták.
Továbbra is várom és, az elsők között vettem meg a digit impet, és adtam le a rendelést a dobozos impre is, és ez a megoldás a bétában tapasztalt nagyszerű élményeimet nem módosítja, de na... csak furcsa ez így. Szerintem.