Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Andule #5889 Félreérthetően fogalmaztam azt hiszem . (1.15kor írtam ígyannyira nem csodálkozom ezen ^^)
Az h bárhol bármivel kezdhetsz azért előny mert jelenleg ez preorder bónusz csak és egyedül előrendelve kapod meg a - TES-re amúgy annyira jellemző- teljes szabadságot.
Az imperial edition-ös gyűrű + paci pedig igaz, h nem túl nagy segítség de ettől még az. nem azt akartam mondani, h ettől p2w lesz a TESO hanem azt, h ez a fajta magatartás azokhoz a játékokhoz illik amik mikrotranzakciókból tartjaákfent magukat. egy előfizetéses mmo esetén pedig ilyet nem vártam volna. (ja, WoW-ban is faszság sztem az, h tudsz venni csiri-csáré mount-okat amikhez egyedül így juthatsz hozzá, ingame pedig nem.) kezdéskor ló = nagyobb mobilitás, gyűrű = (haverral) gyorsabb fejlődés. nem vagyok az aki a tökéletes baéance-ért sír, de ezek az apróságok simán hozzájárulhatnak ahhoz, h 10 nap után durva különbség legyen 2 karakter között (tfh ugyanannyi játékidő mellett). a „bajom” ezzel az, h márpedig mind2 aktív fizető ember akik között csupán 20-30 dodó különbség van.