sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Andule
    magyarul ildomos előrendelni mert az a nincs faji megkötés elég táp, pláne kezdéskor. (még akkor is ha ez később unlockolható)
    Nem bírom azt a fizetési modellt mikor az előrendeléssel / CE verzióval adnak kézzelfogható előnyt játékosoknak, ez p2w modell ... akkor viszont mire fel a havidíj? (mondjuk így 1.15kor a store-ban nézve a sima digit. verziót nincs ott a "join any alliance, no matter which race you choose" csak az Announcements alatt.)

amúgy jól vettem ki, h ha egyszer megadtam az account-nál, h hol élek akkor azt nem tudom módosítani? (csak mert emlékszem WoW-nál érdemes volt azzal szórakozni, h átváltottunk UK-re mert GBP-ben olcsóbb volt a havidíj. (mint ahogy itt is))

ui: azért nekem az (alap)árakat még emésztenem kell ... nekem ez volt az egyik félelmem, sajna bejött. (mondjuk a Skyrim árait nézve ez borítékolható volt)