sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Tudom, h nem szentiras, de volt egy twitter bejegyzes - Pete Hines vagy a TESOnline reszerol -, amelyben leirtak, hogy a dobozos verziokkal ugyanakkor kezdhet mindenki, mint a digitalis peldanyokkal, erre figyelnek majd a "shipping" eseten. Hamarosan lesz errol meg reszletesebb info (tobb honapos kedvezmenyek, egyeb csomagok, stb.), sz'al csak erre tamaszkodhatok egyelore. WoW eseteben is, meg meloban hozta a futar a dobozt valamikor 2005 februarjaban, a premier napjan (meg idoben elorendeltem :)) meg a studioban gyors upgradeltem a betas accot, este mar csak egy apro peccs, majd login ott alltam a Bloodscalp szerveren Elwynn Forestben. Mas kerdes, hogy menekultem onnan kesobb, de ez mar nem tartozik a targyhoz :)

Egy szo mint szaz, semmi konkret informacio nincs egyelore az egesz folyamatrol, ezert a lentebb linkelt oldal is csak tippelhet, es jol hangzo fantazia nevekkel meg kifejezessel probal hoditani. Nem csalas, "csak" amitas, illetve, ahogy irtak itt tobben is, nem mas az egesz, mint kosza tipp a reszukrol.