sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Bővebben a cikk vége felé

Röviden:
    Overland: a fejlesztők nevezik így mostanság. Minden játékos végigjátszhatja a másik két, ellenséges frakció 120-140 órás PVE tartalmát, a szintezős zónáit, miután a sajátjával végzett és persze miután elérte az 50-es maximum szintet. Ugyanúgy megkapja itt is a skilleket a speckó küldetésekért, ugyanúgy begyűjtheti a skyshardokat, mint az a faj, aki ott kezd azon a területen. Annyi a különbség, hogy ezeken a területeken az ellenfelek már 50-es szintre (és picivel erősebbre) lesznek skálázva, hogy legyen kihívás. Természetesen a loot is jobb lesz, ez is egy fajta motiváció a lore és az egyéb kíváncsiság mellett. A 10-es Breton és az ugyanott kvesztelő 50-es Altmer nem fog sosem találkozni, nem fogja egymást látni és zavarni.

Ami nem tetszik nekem - de ez egyéni szoc.problémám -, hogy büszke Aldmeriként elérve az 50-re, ha átmegyek a Daggerfall vagy Ebonheart területekre folytatni a fejlődést, akkor rá vagyok kényszerítve arra, hogy annak a sz*ros Északinak vagy gyökér Bretonnak segítsek, akivel háborúban állok és akiket Cyrodiilban ütök-vágok. (népek és jelzőik szabadon cserélhetőek szimpátia alapján) Ez nekem necces, másnak is ahogy olvasom a fórumokat, és bízik benne mindenki (de legalábbis sokan), hogy a sztorik legalább annyiban módosulnak, hogy ne kelljen feladnom az Elf büszkeségemet, gyk. ne kelljen lemennem kutyába a fejlődés és a loot miatt. Megmentem én a civileket, de a kvesztet ne az Ebonheart parancsoka adja nekem, az ellenfélnek, hanem mondjuk egy Altmer csapásmérő egység parancsnoka, aki beszivárgott a területre. Remélem érthető a dilemma :)

Adventure Zone: az ESO-ban a raidnek nevezett, jelenleg 12 fősre belőtt tartalom, amely a hírek szerint 3x4 fős csoportokból áll majd össze. Semmit nem tudunk erről, a héten talán okosabbak leszünk.