Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
HyperMonkey #5221 Hát elég erős a lore (amit eddig láttam belőle), de attól még nem elképzelhetetlen hogy egyszer lesz benne a neverwinterhez hasonló foudry. Kisebb, érdekes küldetésekkel, amit ugye a fejlesztői gárda ellenőriz. Tartalomból szerintem nem lesz hiány, és ha csak kicsit is hasonlít a Skyrimhez, akkor egyszerűen élvezetes lesz a pepecselés, lassú felfedezés. Emellett ha itt is kitolhatóak lassan a skillek teljesen, az is megnyújtja a játékidőt.
Sajnos még nem ismerem az előző TES játékokat, de ahogy a mod oldalon láttam amit te csináltál, minden résznél támogatva van a rajongói kreativitás. Persze nem lehet beletolni mindent a headstartra, legyenek stabilak a szerverek (amennyire ez lehetséges ugye), legyen viszonylag bugmentes és kezdetnek elég is ennyi. Utána jöhetnek a tartalmi bővítések akár fejlesztői, akár rajongói oldalról.