Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Ez nem feltétlen a játék érdeme, lehet korán jelentkező időskori demencia jele is :D De tényleg, annyira beszippantja az embert a játék, hogy fel sem tűnik, hogy ez ESO és nem Skyrim. A legjobb példa amit részemről tudnék mondani, az az, hogy elindultam a városban ébredve (ott logoltambe be) kalandozni, egy random irányban. Kaptam egy küldetést (nevezzük A feladatnak, ha nem is main story, de a zóna történetéhez szervesen kapcsolódó történet), amelynek követtem a iránytűn jelzett markerét. Mire odaértem - volna! - az A feladat helyszínére, már volt B C D E feladatom is. Ezeket úgy szereztem, hogy van odajött hozzám az úton az NPC, vagy belefutottam egy kis falu határában agyonvert ember hullájába, vagy simán csak kifosztottam egy barlangot, és kiderült, hogy a végén a boss/ládika olyan tárgyat rejt, amelyet valaki hiányol. Mire észbekaptam, kilométerekre voltam az A feladattól, annyira eltéríti az embert a sok tennivaló.
Arról nem is beszélve, hogy mindig látsz a távolban egy-egy érdekesebb hegygerincet, város körvonalát, tábort, vagy barlang/kastély/rom jelét az iránytűn, amely miatt tényleg azt csinálsz, amit akarsz, kötetlenül. Nálam ez a TES lényege, a szabadság. Oké, sokadik alttal már lehet, hogy célirányosan fogok haladni évekkel később, de hát ismered a mondást, a világ legszebb nőjét is unja valaki.