Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #515 Ezt már nem értem, azt látom és értem is az mmos-ok többsége nem játszik solo játékkal és nem is érdekli ezt tudom. Ha játszol egy standard mmoRPG-vel akármelyikkel a karaktered egy helyben tud állni és ha megfelelő szintű vagy ha nem akkor egy kis mozgással a feladat megoldható. A TES egy más koncepció már 1998 óta. Ha nem emeled fel a kardod vagy pajzsod akkor lemegy a hp-d alapvetően ez ami a TES-t megkülönbözteti a többi rpg játéktól 1998-óta. Nyilván finomítani fogják. De ettől még egy TES rendszer lesz akkor nem azt írták volna hogy tes rendszer. Alapvetően különbözni fog szinte minden más mmorpg-től mivel nincs aggro nincs tank nincs hagyományos class rendszer. Legfeljebb a GW2, de az sem ilyen mértékben mivel a vidok alapján úhy láttam az hangzatos hogy más de valójában nem. De TES nincs másik. Bagatellizálhatja Fred ahogy akarja attól még ez egy kibaszott nagy differencia a többi mmorpghez képest. Félúton az akció játékok felé.