sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Nincs ezzel baj, nézzék :) Csak ne akarjon átjönni az én mozimba, ahol Bud Spencer maratont nézek, vagy mondjuk a Rocky legújabb részéért állok sorban a jegyért, és mondja azt, hogy hülye vagyok amiért ezt választottam szórakozásnak. Addig sosincs baj, amíg egy közösséghez nem érkeznek meg a megmondóemberek és nem kezdik el - hívatlanul, rendszerint nem valós és tapasztalt tényekre alapozva - téríteni a népet.

Megjelent ma egy cikk (illetve két napja pontosabban), amelyben a drága szerző ugyanúgy elküldi a k.nyjába az ESO-t, mint a legjobb trollok bármelyike a Skyrim vagy ESO topikokban. Úgy, hogy közben bétával is játszott 2 napot, azt mondja. De, olyanokat állít benne, hogy
    - nincs buff..
    - folyamatosan "ölj meg X-et" és "menj ide meg oda" küldetések vannak benne
    - a karakter generálás szegényes (bár az arcvonásokat illetően én is szorgalmazom a szélesebb skálázhatóságot, de azért nem nevezném szegényesnek)
    - a küldetést adó npc egy helyben állnak (részben igaz, de nagyon sok npc költözik a küldetés/progress folyamán, az eléd rohanókról nem is beszélve)
    - mobok nem dolgoznak együtt (ez a legnagyobb faszság, amit leírt, mert 2-3 ellenfél már úgy szopatja a játékost, hogy öröm nézni)
    - megaztmondja, hogy mindenki íjász a játékban...
    - stb.

Most erre mit lehet mondani? Ha megosztom és leállok vele vitatkozni, akkor neki csinálok látogatottságot, mert ezzel a cikkel csak ez a célja, nem tudok elképzelni mást, hazugságokra alapozott cikkel. Még akkor sem, ha a felsorolt 10 dologból kb. 2 az, amivel egyet is értek, de a jelentőségével nem.

"I understand your need to defend something you like, ill have a look again when it goes free to play" - ha pedig szólsz, hogy ez így baromság, amit leírt, akkor ez a válasz. Itt tart ma a "szakma" :)

Ha érdekel valakit ez a sz*rság