24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Johika #4887 Na jol kitargyartuk hetvegi betat, elfogytak az otletek, tippek. Majd beindul megint a topik kovetkezo beta alkalmaval. :D -
#4886 Pihenj egy kicsit :DD -
Susarc #4885 -
#4879 Most szólt a kolléga, hogy csak 2800 órás volt a profil, ne túlozzak :D Na mindegy, szóval van, aki ennyit is képes vlt játszani vele. -
MaRee #4878 Ez relatív, én több száz órát töltöttem vele és a főszálat csak egyszer játszottam végig egy karakterrel, ami kb 20-30 óra közt van max. Szerintem is érdemes legalább a Skyrimet kipróbálni főleg a rengeteg jó moddal ami megjelent hozzá, istenkirály játék, és olyan dolgok vannak benne, amik a TESO-ban az mmo volta miatt nem lesznek. -
#4877 Van akinek 80-100 óra, van akinek 400 óra, sőt, múlt héten láttam egy több tízezer órás profilt is (azóta is bánom, hogy mentettem el a képet) :) -
soundsonic #4876 Hosszú játék a Tes? mondju ka skirym -
#4875 Szerintem rosszul teszed, hogy vársz. A TES világa nagyon érdekes, viszont legalább annyira összetett és kusza. Magyarul játszva a Skyrimet, és olvasva a könyveket benne, nagyjából megtanulnád, hogy ki ez a 10 faj, kik az Istenek, kik a Hercegek, ki kit utál (1000 éve sem volt másként), melyik faj miben jó vagy miben nem (lásd meztelen északi piálások) :), stb.
Nagyon sokat veszít az, aki nem ismeri a világot legalább annyira, hogy megértse, ki és mit, főleg miért teszi azt, amit. Erre a magyar Skyrim tökéletes, esetleg a magyar Oblivion is, ott meg Cyrodiil domborzatát és a városok elhelyezkedését ismerheted meg, mert 800 évvel korábbi verzióját a Zenimax egy az egyben az Oblivionból emelte át, igaz minden város és falu, rom, stb nem lesz benne a játékban, vagy legalábbis látszódni fog a 800 év difi. -
soundsonic #4874 Azért nem akarok játszani a TES-sel mert teljesen bele akarom élni magam a játékba majd. Olvastam nálatok, hogy már van magyarosítás is, de teljesen csak az mmoban akarom felfedezni a játék világát. Így még csalódás sem érhet (akkora) :) -
#4873 Eddig amit ígértek a PVE gameplay elemeket nézve, mindent beleraktak. Nem mondtam volna meg a hétvége alatt, hogy most Skyrimmal játszok e, vagy az ESO-val.
Ami a harcot, és mmo technikai megoldásokat illeti, ott van némi hiány számomra - le is írtam délelőtt vagy tegnap este, már nem tudom -, de semmi eget verő hiányosság, vagy megoldhatatlan hiba nincs, legalábbis az 1-16 szint közötti két zónát felderítve. Hogy későbbi szinten milyen, vagy az endgame, azt csak a jóisten tudja, mert ember még nem tesztelte azokat az elmúlt egy évben - talán ez a legnagyobb félelmem, látva a premier közelségét. -
Berennior #4872 Jól hangzik, ha tényleg mindent betartanak, huh ennél a játéknál nem is lesz jobb számomra (a maga kategóriájában persze) -
#4871 Ez TES játék, bárki lehet bármi, csak rajtad és a hangulatodon múlik a dolog - no meg a skill pontokon, amiből sosincs elég. -
#4870 Úgy tudom, NPC-től lopás nem lesz, ahoyg megölni sem lehet őket. Ez egy mmo, nem singleplayer, nem lehet megoldani, hogy a fél város téged kerget egy sikertelen pick pocket után, miközben a többi játékos arra vár, hogy elkapjanak vagy ne, de az NPC menjen vissza "dolgozni" és le lehessen adni a kvesztet.
Ami a ládákat illeti, respawnol a tartalmuk - mint a singleben -, csak itt gyorsabban picit, és újra lehet fosztogani, ha esetleg valaki megelőzött. Ami üres, azt látod úgyis már most, ha ráviszed a célkereszted. -
soundsonic #4869 Ez izgalmasan hangzik :) Bármelyik kaszt lehet tolvaj ugye? -
#4868 Lesznek, de majd csak később érkeznek. A tolvajokkal együtt érkezik majd a lopás és igazságszolgáltatás rendszer is (justice system), mert most bármit ellophatsz bárkinek a házából (de tényleg, dugig van minden ház alapanyagokkal meg pénzel, mint a TES játékokban), de a Justice rendszerrel ez változik majd. Lesz következménye, ha valaki sok tárgyat lopkod, vagy ha elkapják. Lesz elvileg hírneve a nagy tolvajoknak, ami néha megelőzi majd a karaktert, és eleve úgy állnak hozzá az emberek. Ileltve lesz majd egy Tolvaj skill, amely a lopkodáshoz és a sunyi játékmenethez ad majd használható hasznos képességeket és skilleket.
DB-ről nem tudni semmit, csak hogy ők is lesznek természetesen.
Persze, hétről hétre változik minden, ki tudja mi kerül be és hogyan. -
#4867 voltak hétvégén is -
soundsonic #4866 Arról lehet tudni, hogy ilyen open world event-ek lesznek? -
MaRee #4865 Érdekesnek hangzik. És a single playerbeli céhek is benne lesznek? THieves guild, dark brotherhood, stb? Ez fel is vet egy kérdést, miszerint ha benne lesz és mondjuk lopni kell valakitől, az hogy lesz megoldva, hogy 6 tolvaj karakter stealtheljen az NPC körül, miközben próbálják kizsebelni? -
Yodu #4864 Hello
Ijaszt csinált vki?Megosztaná a tapasztalatait?
Köszönöm -
Berennior #4863 A Thieves Guild, Dark Brotherhood szervezetekről lehet már tudni valamit? lesz szerepük az ESO-ban? úgy olvastam még régebben, hogy lehet csatlakozni hozzájuk... de utána volt olyan cikk, hogy elején még nem lesznek benne. Most, hogyan lesz?:) -
#4862 Vvardenfell*
vagyunk* -
#4861 Igen is, meg nem is.
Amit én néztem, az Stonefall, Morrowind déli része (Vverdenfell alatti rész), ahol 1000 évvel ezelőtt is egymást marták a Nagy Házak, lásd Indoril, Dres, Hlaalu, Telvanni (ezek még csak be sem léptek a Paktumba), stb. Látszat szövetségek, meg picsogás és nyájaskodás, de a hatalomért bárki eltesz bárki láb alól. Ezeket a házakat mindig az adott Család legidősebbje vezeti, akiktől feladatokat kapunk, rendszerint a Ház védelmében kell ilyen vagy olyan kveszteket csinálni, majd a végén eldönteni, hogy a Ház javára cselekszünk e, vagy sem.
Ezen kívül vannak városok, faluk, tanyák, akiknek mindig van valami bajuk, vagy ostrom alatt állnak, vagy más nyűgjük van.
És ott vannak a kétségbe esett szerencsétlen civilek, akik megszopták a nagy háborút (Akaviri invázió után vagyok pár évvel, az pusztító volt), most nyakukon a következő, és nekik is kell segíteni szinte minden típusú feladattal, a deadra inváziótól kezdve az elveszett tehenek megkeresésén át egészen a megmentendő családtagig bezárólag.
Ezen kívül van egy main story, a már korábban ismertetett Mannimarco féle Imperial nemzet kijátszása Molag Bal kezére a szokásos Imperial f*szságok miatt, amelybe a karakter is belekeveredik. Ezek azok a lépések, amelyek végigvezetik a játékost a zónákon, egészen a szabadulástól a legvégéig.
És akkor a Harcosok és a Mágusok is küldözgetnek mindenfelé feladatokat végrehajtani, persze csak ha elérted a szükséges rangot a Céhen belül. -
Berennior #4860
Annyira átadja ez a zene az RPG hangulatot :D -
MaRee #4859 Az király. Ez a törtszerveres bizbasz működik még? -
Susarc #4858 jaja úgy tűnik -
MaRee #4857 És a küldetések végig vezetnek majd az összes bejárható területen? -
soundsonic #4856 Off: Ja minket modosokat meg a skinhead-ek vertek, pedig majdnem úgy öltözködtek mint mi..
Nightblade-s videót én is elnéznék, bár lehet DK leszek. -
Betonfal83 #4855 Esetleg a Nightbladees játékod lelehetne tölteni valahonnan? Nagyon kíváncsi lennék rá! -
Betonfal83 #4854 Sziasztok!Kösz jonnyka a hétvégi streamet! -
#4853 és ha most elindulunk, még marad 5 óránk startig (asszem 4.-e 0:00-ig számol) -
TomStorm #4852 Kiváncsian várom konzol verziót is.D3-at veszem alapul ott Blizz nagyot alkotott.Ha itt is sikerülne,loot rendszer,mozgás,harc és egyéb extrák akkor lazán fizetnénk ott havidíjat.Cur.-gen persze Ps4 v.X1.
Csak hát ki tudja milyen lesz és nekem is döntenem kellene melyiken fogom játszani.Juni nagyon messze még április meg mindjárt itt.Akkor lesz szerencsém ha március elején lesz béta cur.gen-re mert láthatom a különbséget így tudok dönteni konzol vásárlás ügyben és persze abban is hogy melyiken csengetnék havonta -
Berennior #4851 80 nap alatt elvileg meglehet kerülni a földet, szóval aki nem bír magával jelentkezzen PÜ-be :D -
Susarc #4850 ááááááá JÁCCUNKMÁÁÁÁÁÁ!!!!:))) -
#4849 Nézd akinek nincs pénze annak tök mindegy hogy milyen a fizetési rendszer se így se úgy nem fog fizetni ergo nem jelent a fejlesztő/üzemeltető cégnek potenciális bevételi forrást.
A F2P rendszer egyébként a cégeknek nem azért jó mert Te ingyen tudsz játszani hanem azért mert többet lehet kifacsarni perfő mint az előfizetési modellnél.
Na mindegy , megjelenésig van még idő Én nagyon remélem hogy egy jó kis ES MMO-t kapunk majd. -
Johika #4848 Lehte, Te lattad jatekban en csak tippelek. :D
Majd kiderul ha mar lesz rendes ralatas a kraftra. -
Nephin #4847 Rakhatod, de ha nem figyeled, mikor éred el a limitet, magaddal szúrsz ki, mert feleslegesen foglalja a helyet más elől a cuccon. -
Johika #4846 Pedig szerintem ez lesz, ha bow akkor stamina/staminareg. crit/demage raksz ruhara ekszerre fegyverre. -
Nephin #4845 Célozni talán jobb fpsből, de nem éri meg szerintem, elveszted a környezeti kontrollt. Csak tpsben mentem. -
Berennior #4844 Íjjal játszani, hogyan könnyebb/jobb? TPS vagy FPS nézetből? -
Nephin #4843 Nemnem, attól függ, mit raksz be. A siphoning ág jellemzően manát használ, az íj staminát, szóval néha volt egy kis gond, mikor mindkettő kifogyott. :D Főleg instában. Mondtuk is, hogy az eszetlen skillspammelés itt nem megy, mert hamar véged lesz.
A diminishing return nálam is előjött, de aztán eltűnt szintlépéskor. Úgy szűrtem le, hogy szintenként van egy szám, amit ha elérsz, már nem tudod vagy nem érdemes tovább húzni, aztán a következő szinten ez nagyobb stb. Tehát annak nem sok értelme van, hogy 5 full manaregenes cuccot magadra pakolsz, mert nincs hatása egy érték után.