sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• MaRee
    Azért remélem ez a "döntésed végigkísér" dolog jobban lesz megoldva, mint mondjuk a GW-ben. Bár abban sosem érdekelt a lore, csak nyomtam a pvp-t ezerrel.

Ha megveszem majd a játékot (bár már elhatároztam, hogy várok minimum egy hónapot a release után), én sem fogok sietni sehova. Mindig is tetszett a TES világa, szeretném már végre azt érezni egy MMO-ban mint anno 10 éve a wowban, hogy csak szaladgálok és leesett állal bámulom a tájat, hogy milyen fasza, nem az a lényeg hogy menjek gyorsan a következő küldetésre hogy lefekvés előtt meglegyen a plusz egy szint. Swtor-ral is így voltam, bár ott hiányzott a nagy nyitott világ, de jó volt. Endgém persze nagyon fontos, de arról még nagyon korai bármit is mondani. Majd meglátjuk.

Apropó, a küldetések mennyire hajaznak az eddigiekre? Itt is lesznek hasonlók, mint pl a HyperMonkey által említett vénasszony ölős (egyik kedvencem), vagy sok lesz a sablon kill 5 young wolf, 5 wolf, 5 elder wolf és kill wolffaxxxx king of the wolves?