Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
HyperMonkey #5077 Igazából teljesen lényegtelen hogy elhiszitek-e vagy sem hogy én írtam ezt, nem azért írtam hogy bárkinek bizonyítsam írói képességeimet :)
Ez csak egy normális hangnemben leírt és újraformált vélemény a TES világáról. Nincs az a negatív komment ami elronthatná az örömömet hogy ezt felfedeztem, bárcsak előbb történt volna meg. De még így sem maradtam le semmiről, a nord íjászom otthon vár, őt pedig az egész világ várja
A fast travel-t nem is használom, tegnap egy erdőn át mentem, és olyan látványt nyújtott, hogy megálltam nézelődni és rá kellett gyújtanom. A zene olyan epikus, amilyet még nem hallottam játékban (és máshol sem nagyon ha őszinte akarok lenni). Egyedüli kis negatívum amit tapasztaltam annyi, hogy lopakodva nincs célkereszt, és az a szem ikon (ha felfedezek) vagy a csík ha nem látnak, nehezíti a célzást íjjal. Nincs más negatívum. Semmi. Sehol. Semmiben. Ez nem kis bravúr az én szememben. Volt az a video, az Answer the call. Annyira letaglózott, hogy amiatt próbáltam ki a Skyrimet. Azóta az Answer the call szól nálam, a system of a down úgy repült a winampból mintha sosem járt volna ott.