Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Although #503 Sok a nyitott kérdés az biztos. Ami szerintem fontos lesz milyen szinten tagoldónak majd a felszerelések, milyen szintűek lesznek az abilityk és egyebek. És ez lesz a nehéz majd mert több irányból ellentétes nyomásnak lesz kitéve a Zenimax. Conan azért szeretem említeni mert anno 2009-ben ők kihozták a tökéletes rendszert amit egy rpg és egy arcados is tudott élvezni. A kulcs az volt hogy a ruhák meg a felszerelések nem nagyon változtatták meg a dolgokat csak a build meg a te képességeid esetleg ötletelésed számított nem volt mindenkinek tökéletes de mind az rpg mind az arcados tudta élvezni. Szóval szerintem ez lesz a kulcs. Hiába skálázza a különböző szinteket ha a felszerelés sokat nyom a latba. Erre majd figyeljetek ne hagyjátok hogy az arcade rajongók nyomására, egy részük érthető is főleg aki sokat játszik az előnyt akar. De ha ez bekövetkezik akkor semmit nem fog érni a skálázás mert az lesz amit én is éreztem üthetem a jó cuccba lévő isten-császár ellenfelet de semmi esélyem nincs. :) Szóval meg lehet jól csinálni. De a skálázás az csak akkor jó ha ténylegesen lesz esélye annak akit felhoznak a magasabb szintre :) ez egy fontos dolog szerintem és ezt sajnos szinte minden mmo üzemeltető elrontotta már.