sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    A general chat két napig zengett attól, hogy kell lenyomni a hölgyeményt az orbokkal, illetve az egyik flesh gólemet a láva között, pedig ezek csak egy-egy küldetés végén voltak egy-egy elite bossok, minimális taktikával, de olyannal, amelyet muszáj volt figyelembe venni és megérteni. Feladta jó pár embernek a leckét, és volt még azért később ennél sokkal komolyabb, és megfelelő reakciót igénylő boss.

Az a jó, hogy sok boss akció-reakció alapján cselekszik, nem scriptelt, vagyis mindig attól függ, hogy mit csinálnak, hogy kikkel állnak éppen szemben. Volt egy boss SF déli részén egy szurdokban, ilyen event jellegű megidézett akármi, egyedül vertem le Templarral de megizzadtam mire rájöttem hogyan kell. Később a hegyen jártam bányászni, amikor végignéztem, mindezt hogy csinálja egy sorci (vagy legalábbis valami bottal hadakozó caster valaki), és egészen mást csinált a boss, a taktika alapjaiban megegyezett (kiállni, elkerülni, stb), de más támadásokat használt.

Jó lenne egy hosszab session, annyi mindent akarnék kipróbálni és komolyabban megnézni:)