sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Igen is, meg nem is.

Amit én néztem, az Stonefall, Morrowind déli része (Vverdenfell alatti rész), ahol 1000 évvel ezelőtt is egymást marták a Nagy Házak, lásd Indoril, Dres, Hlaalu, Telvanni (ezek még csak be sem léptek a Paktumba), stb. Látszat szövetségek, meg picsogás és nyájaskodás, de a hatalomért bárki eltesz bárki láb alól. Ezeket a házakat mindig az adott Család legidősebbje vezeti, akiktől feladatokat kapunk, rendszerint a Ház védelmében kell ilyen vagy olyan kveszteket csinálni, majd a végén eldönteni, hogy a Ház javára cselekszünk e, vagy sem.

Ezen kívül vannak városok, faluk, tanyák, akiknek mindig van valami bajuk, vagy ostrom alatt állnak, vagy más nyűgjük van.

És ott vannak a kétségbe esett szerencsétlen civilek, akik megszopták a nagy háborút (Akaviri invázió után vagyok pár évvel, az pusztító volt), most nyakukon a következő, és nekik is kell segíteni szinte minden típusú feladattal, a deadra inváziótól kezdve az elveszett tehenek megkeresésén át egészen a megmentendő családtagig bezárólag.

Ezen kívül van egy main story, a már korábban ismertetett Mannimarco féle Imperial nemzet kijátszása Molag Bal kezére a szokásos Imperial f*szságok miatt, amelybe a karakter is belekeveredik. Ezek azok a lépések, amelyek végigvezetik a játékost a zónákon, egészen a szabadulástól a legvégéig.

És akkor a Harcosok és a Mágusok is küldözgetnek mindenfelé feladatokat végrehajtani, persze csak ha elérted a szükséges rangot a Céhen belül.