sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• HyperMonkey
    Nekem (mint már írtam) nem gond a havidíj, és problémám sincs vele. Csak azt próbáltam leírni, hogy nem mindenkinek van rá pénze. Inni nem szoktam, de nem lenne gond a móka+MMO havidíj kombó. A lényeg az, hogy ti egyértelműen támadtok mindenkit akinek más a véleménye mint a tiétek. Ezt nem feltétlenül rád írtam, hanem úgy általában a fanboyokra. Ahogy arról már itt is szó volt, nem egy fórumon szidták és bukást jósoltak neki. Az ellentábor meg azonnal visszatámadott. Ezekről a dolgokról még senki nem tudhat semmit. Valamikor nem is régen volt szó arról, hogy mi számít bukásnak. Szerintem nem csak az, ha lelövik a szervereket. Az már bukásnak számít, ha nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Az swtor jó példa, itt is rengetegen tolták. Most ki játszik még vele? Senki (Nephin talán). Rengeteg haver is belekezdett, mára mindegyikük otthagyta. Én is benézek az swtor-ba nagyon néha pár percre, de nem feszít egyáltalán. Megkapnám a kieget ha befizetnék 1 hónapot, de nekem még az sem éri meg. Számomra ez már bukás. És nagyon sokak számára is. Nem véletlenül lett akkor az év csalódása. Sokan gondolják így.