Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
HyperMonkey #4819 Azért az elképzelhető, hogy valaki nem annyira nolifer, hogy van valamennyi pénze de nem sok, azt inkább egy hétvégi mókára költi mint MMO havidíjra nem?
Az előfizetős modell már egyáltalán nem divat, lassan már csak a wow ilyen. Meg az eve online, de bban a havidíjat ingame pézből is ki lehet csengetni.
Más részről pedig nincs összefüggés a community milyensége és az előfizetési modell között, vagy lehet az F2P, B2P vagy akármi. A wow nép között is vannak jócskán parasztok, és a GW2-ben is vannak normális játékosok. A havidíjtól várni a szűrést elég nagy ostobaság.
BTW nem kicsit egyoldalú nálatok a véleményezés. Lehet kétféle vélemény ugye. Az egyik szerint sikeres lesz, a másik szerint nem (és van aki nem tudja persze). Ti alapból letrolloztok mindenkit aki szerint bukás lesz, pedig ez csak egy vélemény. Ahogy a ti részetekről is vélemény hogy sikeres lesz. Nem csak azok folytatnak itt (vagy akárhol) hadjáratot akik szerint bukás lesz, ti ugyanolyan erőszakosan toljátok a szubjektív véleményeteket hogy siker lesz.
Idióták azok akik szidják és szerintük bukás lesz. Honnan tudnék előre igaz? Jogos. De ti honnan tudjátok hogy siker lesz? Pont annyira lehettek biztosak a saját véleményetekben mint a haterek.
Egyáltalán nem biztos hogy aki szidja, az divatból teszi. Én azon véleményen vagyok, hogy majd kiderül. De a stream-ek alapján nem valami bizalomgerjesztő, nem túl szép, az animációk kész vicc, a map olyan mintha 1990-et írnánk stb. De ezek csak videok, nem láttam ingame, úgyhogy majd meglátjuk. De a trolloknál egy hangyafasznyival sem jobbak az elvakult fanboyok. Az csak egy állapot, hogy a fórumok nagy részét a fanboyok moderálják, így minden velük ellentétes vélemény számotokra már gyalázatnak számít.