Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Nikosi #3596 Nem akarok flamet generálni de azért megjegyeznék pár dolgot.
1. GW2 SPVP nem más mint egy aréna akár wow, akár newerwinter, stb... Itt nem lesz aréna. Nem aréna lesz hanem a pvp területen open world pvp, akár wvwvw a gw2-ben. De nem teljesen olyan csak hasonló mert itt a pvp terület pve egyben.
2. "GW2 csak a skill számít..." Ugyan már a gw2 annyira unbalance, hogy az van annyira szar mint bármelyik másik mmo-ban a pvp, azonos gear ide vagy oda. A neverwinter sokkal kiegyensúlyozottabb ilyen téren mint a gw2, sokkal jobb a balance, vagyis inkább ott van balance. Igaz nincs gear különbség, de a skill-ek és kasztok kiegyensúlyozatlansága miatt szarni az egészbe meg a skill-be is. Unom, hogy mindenhol a gw2-ben számít a skill, sőt csak az számít szövegek jönnek elő a gw2 fanok szájából, mert ez sajnos nettó hülyeség.
3. Itt nem esportot akarnak mint gw2 (ami láthatóan nem igazán akar ott működni), itt a pvp csak egy plusz lehetőség, szórakozás.
A két játék pvp-je teljesen más koncepciók szerint fog működni, nem lehet ilyen téren össze hasonlítani a kettőt.
Szerintem az ESO koncepciójával semmi gond nincs. Hiszen mindenki ezer és egy módon szerezhet magának felszerelést. Ráadásul itt a non targeting, vagy mondjuk soft targeting rendszer miatt, tényleg szerepe lesz annak ki mennyire képes irányítani a karakterét, ki mennyire rossz szó mert nem szeretem, de ki mennyire skill-es. Itt igenis a célkeresztet a célponton kell tartani nem csak kijelölni valakit és nyomogatni a gombokat 1-8 mint egy zongorán a billentyűket. A harcrendszer fogja megadni azt a pluszt, amivel egy táposabb karaktert is simán le lehet majd nyomni rosszabb felszereléssel, ha elég ügyes vagy. Sokkal akció orientáltabb lesz mint bármelyik mmo eddig, és nem olyan látszat akció orientált mint mondjuk a gw2.
Az ESO-ban nem válik el a PVP a PVE részektől, úgy mint az más mmo-ban lásd GW2 vagy Neverwinter vagy WOW. Szóval szerintem semmi gond nem lesz itt a gear különbségekkel, ja hát aki csak pvp-ni akar annak nem ez lesz a játékok játéka az biztos.
Ráadásul mivel nem lesz AH itt nem lehet az, hogy majd jól kifarmol valaki egy rahedli tápos fegyvert azt meg szépen megveszem az AH-ból. Így egyből el is kerülhető, hogy mindenki farmer kocka az AH-ból vásárolt halálcsillaggal a kezében halomra mészárolja az embereket.
Mivel item shop sem lesz igazából, így az a veszély sem fenyeget, hogy gazdag Günter majd jól megveszi az item shopból az atombombát magának.
Ha meg valaki szerencsével szert tesz egy erősebb fegyvere ez van. Abban az egyben hasonlítani fog gw2-re, hogy számtalan módon tehetsz majd szert a legjobb felszerelésekre. Szerezheted loot-ból, dungeonból, vagy ki is craftolhatod magadnak, vagy megveheted attól aki kicraftolja, árulja.
Szerintem itt nem lenne jó az egyen gear a pvp területen, főleg mivel a pvp terület egy olyan pve terület ahol mellesleg pvp-ni is lehet. Nem egy olyan battleground mint gw2-ben ahol csak a pvp a lényeg. Itt lesznek pve küldetések és tartalmak is a pvp területen.